reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuchata galeria

reklama
Witaminka, super wyglądasz! Ja mam taki brzucho przy jednym jak Ty przy dwojgu! Ostatnio Pani na bazarku mnie spytała czy to bliźniaki, a jak powiedziałam że nie, to stwierdziła, że w takim razie to chyba niedługo rozwiązanie. :zawstydzona/y: Aż mi wstyd bylo przyznać że jeszcze 3 miechy!!! Moja Tesciowa też twierdzi że "grubo chodzę", aż dziwne że przy takim bębenku przytyłam na razie tylko 4 kg!

Dzagud ja też słyszę, że pewnie niedługo urodzę, a jak mówię, że nie tak niedługo, to ludziska są w szoku i gadka się zmienia, "to możę bliźniaki?" albo "pewnie będzie duże":szok: ale takiego brzuchalka jak witaminka nie mam

Dzagud, nie raz już słyszałam, że za każdą kolejną ciążą brzuszek jest coraz większy, i naprawdę coś w tym jest ;-).

A to mieszkanko Zosieńki w 26 tc (czyli wczoraj :-D)

2a5d8adce779c703.jpg

1fababad1b3b011e.jpg

bardzo ładne zdjęcie, czy twój partner sie fotografią hobbystycznie zajmuje? to drugie zdjęcie efilo ale ten sam styl oswietlenia- bardzo efektowny:)

reklama
efilo super brzusio, zdjęcie też:tak:
mój mąż z zawodu jest fotografem, a ja sobie muszę sama fotki robić:confused:
kurcze, tylko przez tą paskudę po kolczyku fotki z gołym brzusiem nie będą już takie ładne :wściekła/y:

Do góry