reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuch po CC a 2 i 3 ciąża

reklama
Jestem po pierwszej kontroli po tygodni. Blizna rokuje dobrze, 3/4 blizny zroslo sie super a na 1/4 pojawil sie maly ubytek. Ale jak dr mowi bardzi rzadko blizna zrasta sie w 100%. Ostateczka kontrola okolo lutego, jestem dobrej mysli ale wiadomo moze byc różnie

Witam w ubiegłą środę miałam laparoskopię. Pani doktor jest zadowolona z przeprowadzonego zabiegu. Pierwsza kontrolę będę miała 6 grudnia. Po laparoskopii dosyć dobrze się czuje gorzej było po cesarce. Jestem dobrej myśli i odpoczywam. Stosuję się do zaleceń Pani doktor. Dziękuję wszystkim dziewczyną za rady pomogły.

Witam w ubiegłą środę miałam laparoskopię. Pani doktor jest zadowolona z przeprowadzonego zabiegu. Pierwsza kontrolę będę miała 6 grudnia. Po laparoskopii dosyć dobrze się czuje gorzej było po cesarce. Jestem dobrej myśli i odpoczywam. Stosuję się do zaleceń Pani doktor. Dziękuję wszystkim dziewczyną za rady pomogły.

A gdzie mialas robiona laparoskopie ?

Operowała mnie Pani doktor Anna Abacjew-Chmyłko. Na kolejną kontrolę mam się umówić po dwóch miesiączkach. Według zaleceń odpoczywam. Czuję się dobrze. Brzuch już nie jest nabrzmiały.

Operowała mnie Pani doktor Anna Abacjew-Chmyłko. Na kolejną kontrolę mam się umówić po dwóch miesiączkach. Według zaleceń odpoczywam. Czuję się dobrze. Brzuch już nie jest nabrzmiały.
o to ta sama dr ja niestety mam jeszcze nabrzmialy brzuch. Juz malutkimi kroczkami wracam do rzeczywistości, ale staram sie odpoczywać jak najwięcej. Życzę ci pięknego zrostu blizny

reklama
Do góry