Rok temu mialam robiona przepukline pepkowa laparoskopowo wiec mam nadzieje ze to podobnie przebiega co korekta. Zle nie wspominam tego. U mnie siatka ciut komplikuje sprawre korekty. Moze i stąd moje obawy. Dzieki za dodanie otuchy. A tobie życzę powodzienia w staraniach. Przypomnij mi na Ile po zabiegu dr pozwolila starac sie maluszka?Ogólnie zabieg ok. Nie wiem ile trwa bo jest w narkozie. Dochodzi się do siebie dużo szybciej niż po cc. Ja miałam 2 krotnie korektę i naprawdę to nic strasznego.
reklama
milena1987
Początkująca w BB
A kiedy będziesz miała ten zabieg?
milena1987
Początkująca w BB
Marsi87 napisałam do Ciebie prywatną wiadomość
Magda36
Fanka BB :)
Tak pół roku.Rok temu mialam robiona przepukline pepkowa laparoskopowo wiec mam nadzieje ze to podobnie przebiega co korekta. Zle nie wspominam tego. U mnie siatka ciut komplikuje sprawre korekty. Moze i stąd moje obawy. Dzieki za dodanie otuchy. A tobie życzę powodzienia w staraniach. Przypomnij mi na Ile po zabiegu dr pozwolila starac sie maluszka?
Dzis na 8 mam przyjecie na oddzial. Jutro pewnie zabiegA kiedy będziesz miała ten zabieg?
No to mi dr Wydra tez tak powiedzial. Zastanawiam sie czy to nie za szybko. Po cc mowia ze minimum rok odczekac a najlepiej dwa. A teraz tylko pol rokuTak pół roku.
Hej dziewczyny ja świeżo po laparoskopii. Miałam mieć laparotomie ale lekarz postanowił spróbować. Zabieg trwał dwie i pół godziny. W znieczuleniu ogólnym. Jest o tyle lepsze od tego z cc bo od razu ma się czucie. Leżałam prawie dobę z cewnikiem i dwie doby z drenem. Wstałam na drugi dzień po operacji. Dziś już 3 doba po zabiegu czuje się z dnia na dzień coraz lepiej. Nie odczuwalam bólu jak po cc. Jedyny ból to trochę podobny jak na miesiączke. Trochę szczypie w miejscu szwów ale do wytrzymania. Biorę paracetamol. Mam nadzieję że dziś pójdę do domu.
milena1987
Początkująca w BB
Powodzenia. Trzymam kciuki Marsi87
reklama
Magda36
Fanka BB :)
Też się nad tym zastanawiam. Ale zaufalam lekarzom. Zresztą u mnie to i tak już prawie rok minął a ciąży nie widać.No to mi dr Wydra tez tak powiedzial. Zastanawiam sie czy to nie za szybko. Po cc mowia ze minimum rok odczekac a najlepiej dwa. A teraz tylko pol roku
Podziel się: