Ja mialam grubosc blizny 0,7 czyli mniej niz mmA jaka mialyscie blizne ? Bo ja mam blizne na 1,4 a rozejscie na 8,7 - badane przez dr Pomorskiego
reklama
Jestem po pierwszej kontroli po tygodni. Blizna rokuje dobrze, 3/4 blizny zroslo sie super a na 1/4 pojawil sie maly ubytek. Ale jak dr mowi bardzi rzadko blizna zrasta sie w 100%. Ostateczka kontrola okolo lutego, jestem dobrej mysli ale wiadomo moze byc różnie
milena1987
Początkująca w BB
Witam w ubiegłą środę miałam laparoskopię. Pani doktor jest zadowolona z przeprowadzonego zabiegu. Pierwsza kontrolę będę miała 6 grudnia. Po laparoskopii dosyć dobrze się czuje gorzej było po cesarce. Jestem dobrej myśli i odpoczywam. Stosuję się do zaleceń Pani doktor. Dziękuję wszystkim dziewczyną za rady pomogły.
Witam w ubiegłą środę miałam laparoskopię. Pani doktor jest zadowolona z przeprowadzonego zabiegu. Pierwsza kontrolę będę miała 6 grudnia. Po laparoskopii dosyć dobrze się czuje gorzej było po cesarce. Jestem dobrej myśli i odpoczywam. Stosuję się do zaleceń Pani doktor. Dziękuję wszystkim dziewczyną za rady pomogły.
A gdzie mialas robiona laparoskopie ?
milena1987
Początkująca w BB
W Gdańsku miałam robioną laparoskopię, w UCK.
milena1987
Początkująca w BB
Jestem po pierwszej kontroli. Blizna dobrze się zrasta.
Kiedy masz kontrole nastepna? Jak dochodzisz do siebie? Odpoczywasz? Brzuch masz nabrzmialy? Wnioskuje ze operowala nas ta sama drJestem po pierwszej kontroli. Blizna dobrze się zrasta.
milena1987
Początkująca w BB
Operowała mnie Pani doktor Anna Abacjew-Chmyłko. Na kolejną kontrolę mam się umówić po dwóch miesiączkach. Według zaleceń odpoczywam. Czuję się dobrze. Brzuch już nie jest nabrzmiały.
o to ta sama dr ja niestety mam jeszcze nabrzmialy brzuch. Juz malutkimi kroczkami wracam do rzeczywistości, ale staram sie odpoczywać jak najwięcej. Życzę ci pięknego zrostu bliznyOperowała mnie Pani doktor Anna Abacjew-Chmyłko. Na kolejną kontrolę mam się umówić po dwóch miesiączkach. Według zaleceń odpoczywam. Czuję się dobrze. Brzuch już nie jest nabrzmiały.
reklama
Magda36
Fanka BB :)
I mnie ta sama Pani [emoji4]o to ta sama dr ja niestety mam jeszcze nabrzmialy brzuch. Juz malutkimi kroczkami wracam do rzeczywistości, ale staram sie odpoczywać jak najwięcej. Życzę ci pięknego zrostu blizny
Podziel się: