Michalina93
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki autorko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio mi leciała na lep na szyję.Niestety beta może rosnąć nawet jakiś czas po poronieniu [emoji3064]
Mimo wszystko trzymam kciuki
Betę widziela pęcherzyk wiec jeśli zarodek jest ale bez tętna to beta rośnie.Ostatnio mi leciała na lep na szyję.
Ostatnio miałam pecherzyk z zarodkiem I bijacym sercem ale za wolno i beta spadała. Zobaczymy po badaniu.Betę widziela pęcherzyk wiec jeśli zarodek jest ale bez tętna to beta rośnie.
I z tego co się doczytałam to beta rośnie przy pustym jajku plodowym. Przy poronieniu zatrzymanym zaczyna spadać - pytanie tylko kiedy. Nic to muszę poczekać do wizyty. Jak dobrze pójdzie to za 2h bedzie wszystko jasne.Betę widziela pęcherzyk wiec jeśli zarodek jest ale bez tętna to beta rośnie.
Trzymam kciuki.I z tego co się doczytałam to beta rośnie przy pustym jajku plodowym. Przy poronieniu zatrzymanym zaczyna spadać - pytanie tylko kiedy. Nic to muszę poczekać do wizyty. Jak dobrze pójdzie to za 2h bedzie wszystko jasne.
Niestety. Wygląda jak ciąża obumarła. Mam się w piątek stawić na wywołanie bo przy becie 120tyś to się nie doczekam na samoistne jak ona biedna jeszcze rośnie