reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Beta wysoka ale przy pustym jaju może rosnąć. Sprawdz bete po 48h czy nie spada jak bedzie dalej rosnac idz do innego lekarza.
Mała.czarna
Fanka BB :)
No ja tak mialam wlasnie. beta 41 tys zarodka brak a objawy bylyBeta wysoka ale przy pustym jaju może rosnąć. Sprawdz bete po 48h czy nie spada jak bedzie dalej rosnac idz do innego lekarza.
Majowy cud
Początkująca w BB
Ale czy jakby serduszko obumarlo to beta by nadal.rosla.??Masz regularne cykle? Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Przy takiej becie rzeczywiście powinno być widać zarodek. Ale może kiepski sprzęt.
Majowy cud
Początkująca w BB
I nie było już zarodka ..No ja tak mialam wlasnie. beta 41 tys zarodka brak a objawy byly
? A mialas pecherzyk zoltkowy?
Mała.czarna
W pierwszej ciazy mialam bete 18 tys i byl zarodek bez serduszka a w drugiej ciazy 41 tys i nie bylo pecherzyka zoltkowego ani zarodka ale mialam objawyI nie było już zarodka ..
? A mialas pecherzyk zoltkowy?
Majowy cud
Początkująca w BB
A przy takiej dużej becie jaki powinien być przyrost?Beta wysoka ale przy pustym jaju może rosnąć. Sprawdz bete po 48h czy nie spada jak bedzie dalej rosnac idz do innego lekarza.
Mała.czarna
Ale Ty wiesz ze juz bylo serduszko?Ale czy jakby serduszko obumarlo to beta by nadal.rosla.??
Majowy cud
Początkująca w BB
Właśnie tego nie wiem bo lekarz 2 tygodnie temu mówił że niby było Ale to usg zrobi szybko nic nie zmierzył więc obstawiam że mógł się pomylicAle Ty wiesz ze juz bylo serduszko?
reklama
jasani
A skąd wiesz, że rośnie? Sprawdzalaś przyrost bety?Ale czy jakby serduszko obumarlo to beta by nadal.rosla.??