reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak tetna zarodka - czy lekarz mogł się pomylic?

A na którą masz lekarza?
Bete badasz co 48h?
Te raz zadałem po 24h, jak ma spadać to jakiś spadek i tak powinno być widać przy tak dużych wartościach. Lekarza mam na 19:10. Ale jak odbiorę wynik bety a ta jednak spadnie to chyba sobie odpuszczę to USG i w pon pójdę po skierowanie na szpital :(

reklama
Ja myślę, że beta przy takich wartościach nie powie nic mądrego [emoji3064]
Ja jestem prawie 2 tygodnie po łyżeczkowaniu, ciąża zatrzymała się na 8+5 a dowiedziałam się w 10+2tc.
Mnie brak akcji serca potwierdzało dwóch niezależnych lekarzy, moja ginekolog i gin ze szpitala
Te raz zadałem po 24h, jak ma spadać to jakiś spadek i tak powinno być widać przy tak dużych wartościach. Lekarza mam na 19:10. Ale jak odbiorę wynik bety a ta jednak spadnie to chyba sobie odpuszczę to USG i w pon pójdę po skierowanie na szpital :(

A nie masz napisane akcja serca albo zarodek żywy na usg albo papierach że szpitala ? Współczuję bardzo mam nadzieję że dobrze skończy się ta historia

A nie masz napisane akcja serca albo zarodek żywy na usg albo papierach że szpitala ? Współczuję bardzo mam nadzieję że dobrze skończy się ta historia
Mam z 1go IP że brak ASP i zarodek 6mm, z drugiego 2h później ASP 155 i zarodek 3,5mm... nic już nie wiem. Czekam na wynik 2giej bety i na lekarza.

Mam z 1go IP że brak ASP i zarodek 6mm, z drugiego 2h później ASP 155 i zarodek 3,5mm... nic już nie wiem. Czekam na wynik 2giej bety i na lekarza.
To są naprawdę małe rozmiary u bardzo łatwo o pomyłkę. Wszystko jest zależne od sprzętu, doświadczenia i umiejętności lekarza. Wiem, że ciężko ale poczekaj do wizyty. Wg mnie nic tu nie jest przesądzone, skoro każde USG wykonywał inny lekarz na innej aparaturze.

Ja na początku przyrost miałam o 28% więc beta to jednak nie wszystko a przy takich wartościach zwalnia trzymam kciuki

reklama
Niestety beta może rosnąć nawet jakiś czas po poronieniu [emoji3064]
Mimo wszystko trzymam kciuki

Do góry