reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak tetna zarodka - czy lekarz mogł się pomylic?

A na którą masz lekarza?
Bete badasz co 48h?
Te raz zadałem po 24h, jak ma spadać to jakiś spadek i tak powinno być widać przy tak dużych wartościach. Lekarza mam na 19:10. Ale jak odbiorę wynik bety a ta jednak spadnie to chyba sobie odpuszczę to USG i w pon pójdę po skierowanie na szpital :(

reklama
Ja myślę, że beta przy takich wartościach nie powie nic mądrego [emoji3064]
Ja jestem prawie 2 tygodnie po łyżeczkowaniu, ciąża zatrzymała się na 8+5 a dowiedziałam się w 10+2tc.
Mnie brak akcji serca potwierdzało dwóch niezależnych lekarzy, moja ginekolog i gin ze szpitala
Te raz zadałem po 24h, jak ma spadać to jakiś spadek i tak powinno być widać przy tak dużych wartościach. Lekarza mam na 19:10. Ale jak odbiorę wynik bety a ta jednak spadnie to chyba sobie odpuszczę to USG i w pon pójdę po skierowanie na szpital :(

A nie masz napisane akcja serca albo zarodek żywy na usg albo papierach że szpitala ? Współczuję bardzo mam nadzieję że dobrze skończy się ta historia

A nie masz napisane akcja serca albo zarodek żywy na usg albo papierach że szpitala ? Współczuję bardzo mam nadzieję że dobrze skończy się ta historia
Mam z 1go IP że brak ASP i zarodek 6mm, z drugiego 2h później ASP 155 i zarodek 3,5mm... nic już nie wiem. Czekam na wynik 2giej bety i na lekarza.

Mam z 1go IP że brak ASP i zarodek 6mm, z drugiego 2h później ASP 155 i zarodek 3,5mm... nic już nie wiem. Czekam na wynik 2giej bety i na lekarza.
To są naprawdę małe rozmiary u bardzo łatwo o pomyłkę. Wszystko jest zależne od sprzętu, doświadczenia i umiejętności lekarza. Wiem, że ciężko ale poczekaj do wizyty. Wg mnie nic tu nie jest przesądzone, skoro każde USG wykonywał inny lekarz na innej aparaturze.

Ja na początku przyrost miałam o 28% więc beta to jednak nie wszystko a przy takich wartościach zwalnia trzymam kciuki

reklama
Niestety beta może rosnąć nawet jakiś czas po poronieniu [emoji3064]
Mimo wszystko trzymam kciuki

Do góry