reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Dziękuje Wam Kochane jesteście
fakt, internet powinien być zabroniony w takim razie czekam do poniedziałku
koralinakato
Dziękuje Wam Kochane jesteście
Dokładnie..pamietam że ja na początku chodziłam co pare dni na usg bo tak się bałam, że będzie martwa ciąża, puste jajo..aż lekarz powiedział mi bez ogródek, że baby w ciąży są pieprznięte i najchętniej chodziłyby do niego codziennie i czytają pierdoły w internecie i takie są efekty a tu nagle z pustego jajeczka miałam taki o to cud :
koralinakato
Dziewczyny ja byłam na usg które pokazało że to 6 tydz 1 dzień,zarodek 5 mm ale serduszka nie widać. Tak bardzo się martwię. Jak to było u was?
Idź za tydzień, powinno już być widać. Na niektórych aparatach usg jest gorsza jakość i nie widać jeszcze a na pewno wszystko jest okej
koralinakato
Za tydzień jestem umówiona na kolejne usg. Cały czas taka niepewnosc.. Bardzo się boję że coś może być nie tak.
Wierzę bo przeżywałam to samo..naczytałam się w internecie o pustych pęcherzach ciążowych,o martwych ciążach,płakałam ciągle i stresowałam się...a tu nagle 'z niczego' (bo u mnie był właśnie pusty pęcherz) fasolka z serduszkiem i ciałkiem żółtym jak wyżej na zdjęciu dodałam. Więc wytrzymaj na spokojnie i na pewno za tydzień będzie już mała fasolka z serduszkiem
koralinakato
Ja też już chyba przeczytałam cały internet,chyba nie potrzebnie bo teraz wszystko co złe chodzi mi po głowie Muszę przetrwać jakoś ten tydzień,mam nadzieję że zobaczę serduszko
No to witaj w klubie, ja teraz jestem na etapie wertowania złych wyników testu pappa bo mam podwyższone ryzyko wystapienia zespolu downa i tez placz i nerwy... wiadomo,najlepiej nie myslec na zapas tylko czekac i byc dobrej mysli. Mam nadzieje że i u nie i u Ciebie bedzie dobrze :*
reklama