reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak przyrostu beta hcg w czwartym tygodniu

Witam, nie dostałam miesiączki w terminie (30.10). Wcześniej robiłam betę ale była ona poniżej 5. W dniu spodziewanej @ okazało beta wyniosła 7,29 (to było w piątek). Dzisiaj jest poniedziałek i poszłam znowu na betę, która wyniosła 6,94. Okresu nadal nie mam. Ciąża ewidentnie się nie rozwija. Czy któraś z was miała taki problem? Kiedy nastąpiło krwawienie?

reklama
Jak bedzie biochemiczna nie musi do 0 spasc, ja mialam dzien po krwawieniu - poronieniu biochemicznym bete 3.2. Prawdopodobnie spadnie do jakiegos poziomu i dosfaniesz krwawienie. Przy tak niskiej becie bedzie ono pewnie takie samo jak miesiaczka.
U mnie ciezko powiedziec ile dni po spodziewanej miesiaczce bylo krwawienie bo cykle nie sa bardzo regularne, ale 32dc mialam dosc wyrazna kreske na tescie ciazowym 2 dni pozniej byla juz blada a w 37dc zaczelo sie krwawienie.

Ja miałam 2 dni przed spodziewaną miesiączką betę 13, w dzień miesiączki 27 i za jakieś 6 dni zaczęłam krawić, poszłam na betę w ten dzień i było 24

ja miałam betę 16 po dwóch dniach już tylko 6.9 😔 zaczęłam praktycznie od razu krwawić tego dnia, a dzień wcześniej miałam takie skurcze, okropnie bolało 😔

Do góry