Skończyłam karmić piersią i dostałam pierwsza miesiaczke w grudniu. W styczniu dostałam drugą, jednak trzy dni po skończonej miesiaczke dostałam plamienia, które trwało trzy dni, do wczoraj. Dzisiaj zrobiłam test i wyszedł pozytywny! Te trzydniowe krwawienie było intensywne, ale mniej niż miesiaczka. Na początku było brązowe, później ze skrzepami, a na końcu żywo czerwone. Czy to mogło być plamienie implantacyjne, a może poronienie? Ile dni po poronieniu test będzie wychodził pozytywny? Przyznam, że wolałabym, żeby to jednak nie była ciąża. Nie brałam tabletek anty, ale zawsze używaliśmy gumy, dlatego jestem zdziwiona! Do gina idę w czwartek dopiero
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Gin w czwartek i tak nic nie zobaczy. Zrób sobie betę najpierw i przyrost po 48h, a potem dopiero umawiaj się do gina.Skończyłam karmić piersią i dostałam pierwsza miesiaczke w grudniu. W styczniu dostałam drugą, jednak trzy dni po skończonej miesiaczke dostałam plamienia, które trwało trzy dni, do wczoraj. Dzisiaj zrobiłam test i wyszedł pozytywny! Te trzydniowe krwawienie było intensywne, ale mniej niż miesiaczka. Na początku było brązowe, później ze skrzepami, a na końcu żywo czerwone. Czy to mogło być plamienie implantacyjne, a może poronienie? Ile dni po poronieniu test będzie wychodził pozytywny? Przyznam, że wolałabym, żeby to jednak nie była ciąża. Nie brałam tabletek anty, ale zawsze używaliśmy gumy, dlatego jestem zdziwiona! Do gina idę w czwartek dopiero
Dzisiaj niestety już nie jestem w stanie iść na bete, zrobię to jutro. A czy plamienie implantacyjne może wyglądać tak jak opisałam swoje 3dniowe krwawienie? Mam już dwójkę dzieci, nie mogę pozwolić sobie na trzecie, mimo, że bardzo bym chciała, to wiem, że to nierozsądne w naszym przypadku.
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Jeśli to poronienie to nadal bedziesz miała test pozytywny, aż beta nie spadnie do takiego poziomu, że test nie wyłapie.
Najlepiej isć na betę i sprawdzić po 48h, czy przyrasta, czy spada.
Na forum już zdarzały się fałszywie pozytywne testy, które miały II, a beta ujemna.
Także musisz cierpliwie poczekać do jutrzejszego wyniku.
Najlepiej isć na betę i sprawdzić po 48h, czy przyrasta, czy spada.
Na forum już zdarzały się fałszywie pozytywne testy, które miały II, a beta ujemna.
Także musisz cierpliwie poczekać do jutrzejszego wyniku.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Najlepiej byłoby oznaczyć betę i sprawdzić, czy rośnie czy spada...
No i jak się okaże fałszywy alarm, to może jednak spróbuj z tabletkami?
No i jak się okaże fałszywy alarm, to może jednak spróbuj z tabletkami?
reklama