reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
lepiej czekaj ....i nie nakrecaj sie na bobo ...Okresy mam bardzo nieregularne,ostatnio nawet dwa razy w miesiącu :-(. Objawy zaczeły sie po ostatnim okresie
Kamila87 No, to wcześniutko te objawy! No, chyba, ze ta ostatnia miesiączka była baaaardzo podejrzanie skąpa. Ja miałam np. "o czasie" tylko brunatne plamienie. Piersi bolały mnie non-stop (zawsze bolą tydzień przed okresem, ale przed samym okresem już przestają), miałam podwyższoną temp całego ciała (37,1). Sięgając wstecz pamięcią niechybnie odniosłam wrażenie, że tak, to jest możliwe ;-) Czułam po kilku dniach wstręt do kawy. Spodziewana @ miala być w okolicacvh 26V (Dzień Matki!!) a test (pozytywny) zrobiłam 1 VI (Dzień Dziecka!!)
Być może masz wstręt do papierochów, bo Twój organizm poszedł po rozum do głowy i przyznał- palenie zabija;-);-)
Być może masz wstręt do papierochów, bo Twój organizm poszedł po rozum do głowy i przyznał- palenie zabija;-);-)
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ostatnie stweirdzenie przebija wszystkie posty !!!! hahahaKamila87 No, to wcześniutko te objawy! No, chyba, ze ta ostatnia miesiączka była baaaardzo podejrzanie skąpa. Ja miałam np. "o czasie" tylko brunatne plamienie. Piersi bolały mnie non-stop (zawsze bolą tydzień przed okresem, ale przed samym okresem już przestają), miałam podwyższoną temp całego ciała (37,1). Sięgając wstecz pamięcią niechybnie odniosłam wrażenie, że tak, to jest możliwe ;-) Czułam po kilku dniach wstręt do kawy. Spodziewana @ miala być w okolicacvh 26V (Dzień Matki!!) a test (pozytywny) zrobiłam 1 VI (Dzień Dziecka!!)
a ja pamietam ze piersi mi "napuchly" i nie malały, a gdy sie kochalam w 3 dzien po terminie @ ktorej nie bylo, to plamilam troszke, i se pomyslalam, "no w koncu rano dostane ten glupi okres" - rano nic!! wiec w pospiechu po test i pozytyw!!
ahaaa i zapomnialam o bolu podbrzusza, bo przed spodziewana @ mialam a dniu spodziewanej@ znikly bez sladu...... to wszystko!
iza813
mama Szymka i Samuela
Czesc dziewczyny jestem tu nowa.Obecnie jestem w drugiej ciazy 9tc i jak na razie czuje sie ok:-)
dziewczyny starajace sie napisze to co napisaly wczesniej inne dziewczyny,im bardziej bedziecie chcialy zajsc w ciaze tym dluzej sie bedzie starac
wiem latwo powiedziec,ale moze warto skupic sie na czyms innym,a nie tylko na tym CHCE MIEC DZIECKO,lub CHCE BYC W CIAZY
zycze powodzenia starajcym sie :-)
dziewczyny starajace sie napisze to co napisaly wczesniej inne dziewczyny,im bardziej bedziecie chcialy zajsc w ciaze tym dluzej sie bedzie starac
wiem latwo powiedziec,ale moze warto skupic sie na czyms innym,a nie tylko na tym CHCE MIEC DZIECKO,lub CHCE BYC W CIAZY
zycze powodzenia starajcym sie :-)
andzia4786
Zaciekawiona BB
Cześc dawno mnie było ale jakoś taka zabiegana jestem. nbo i mam problem ostatnio nie udało mi sie zafasolkować niestety pomimo czestego przytulanka a teraz mam ogromny problem bo przytulalismy się z meżem 7 i 12 dc a 16 dostałam krwawienia krew jest żadka i ciemna w środku na podpasce jest to raczej różowy mam takie krwawienia pierwszy raz nie mam pojecia co sie dzieje dopóki nie było starań wszystko grało a staramy sie drugi miesiąc i nagle to i szok wizyta u lekarza w środe co myślicie czytałam że to może być krwawienie owulacyjne ale nie wiem bo śluz przed 16 dc był niepłodny biały gesty i lepiący wiec jak mogła być 16 dnia owulacja skoro nie było śluzu płodnego a znowu na zagnieżdzen ia zarodka za wczesnie chociaz wydawało mi sie że 9 dc był przebłysk śluzu płodnego wiec może mniałam owulacja wcześniej poprostu?
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Cześc dawno mnie było ale jakoś taka zabiegana jestem. nbo i mam problem ostatnio nie udało mi sie zafasolkować niestety pomimo czestego przytulanka a teraz mam ogromny problem bo przytulalismy się z meżem 7 i 12 dc a 16 dostałam krwawienia krew jest żadka i ciemna w środku na podpasce jest to raczej różowy mam takie krwawienia pierwszy raz nie mam pojecia co sie dzieje dopóki nie było starań wszystko grało a staramy sie drugi miesiąc i nagle to i szok wizyta u lekarza w środe co myślicie czytałam że to może być krwawienie owulacyjne ale nie wiem bo śluz przed 16 dc był niepłodny biały gesty i lepiący wiec jak mogła być 16 dnia owulacja skoro nie było śluzu płodnego a znowu na zagnieżdzen ia zarodka za wczesnie chociaz wydawało mi sie że 9 dc był przebłysk śluzu płodnego wiec może mniałam owulacja wcześniej poprostu?
czesto przy zaplodnieniu dochodzi do niewelkiego plamienia.... ja nie patrzylam na sluz nigdy , wiec w tej sferze ci nie pomoge ...
witajcie kochane dawno mnie tu nie bylo ale wrocilam... myslalam ze bede miala duzo do nadrobienia a tu niespodzianka... co sie z wami dzieje gdzie wy sie wszystkie podziewacie/???
witam nowe mamusie i zycze wesolych 9 miesiecy
witam nowe mamusie i zycze wesolych 9 miesiecy
reklama
andzia4786
Zaciekawiona BB
ale obawiam sie że to do delikatnego plamienia sie nie zalicza raczej jest tego dosyc sporo nie tyle co na okres ale jednak i właśnie to mnie martwi niestety bo żeby to było tam delikatniuskie plamienie to co innego ale takie cuda to mi sie nie zdarzały.