reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

rudzia jak ja bym chciała poczuć kopniaki moja młodsza siostra ma 21 lat i już czuje ruchy po raz drugi bo juz skrabka rocznego ma a drugi kopie a ja nic:no: ale cóż i na mnie przyjdzie czas chociaż na sam fakt porodu dostaje gesiej skórki chociaż w ciąży nie jestem:no:

reklama
dzieki pati ale ja mam dziwne przeczucie że to jednak owulacyjne bo przytulanki były 7 i 12 dc a tu 16 te krwawienie co prawda nigdy nie miałam tak, dziwi mnie jednak fakt że skoro krwawienie owulacyjne wystepuje w dniu owulacji to czemu przed tym mniałam sluz niepłodny biały i gesty skoro krwawienie to szczyt śluzu powinien być jak żle kombinuje to sprowadzcie mnie na ziemie a bobo nie chce se robić nadzieji staram sie nie myśleć.:rofl2:
Teoretycznie masz rację, a teoretycznie bo my jesteśmy kobiety i różnie to z nami bywa:-p No i tak naprawdę do końca nic nie wiadomo:sorry:

Dziewczyny, może mi któraś napisać jak długo trwa tzw. krwawienie implantacyjne, bo moja ostatnia @ była naprawdę dziwna i dziwnie się czuję. Teścik był niestety negatywny, ale może za wcześnie go zrobiłam?
Poza tym krwawieniem mam chyba wszystkie objawy fasolkowania - a może to tylko sugestia, bo staramy się już dość długo (?). Napiszcie coś, bo już nic z tego nie rozumiem. Jestem nowa na forum. Wiem, że w większości już się znacie, ale ja też jestem fajna ;) i bardzo potrzebuję towarzyszek starań o fasolkę - nazywam się Monika :)

kochana mniałam podobny przypadek w tamtym miesiącu przytulalismy sie bardzo czesto z meżem i byłam pewna że mam objawy ale przyszła @ bardzo skąpa i tez dużo o tym czytałam zrobiłam 2 testy i nic wiec nie szukaj objawów bo sie rozczarujesz

Dziewczyny, może mi któraś napisać jak długo trwa tzw. krwawienie implantacyjne, bo moja ostatnia @ była naprawdę dziwna i dziwnie się czuję. Teścik był niestety negatywny, ale może za wcześnie go zrobiłam?
Poza tym krwawieniem mam chyba wszystkie objawy fasolkowania - a może to tylko sugestia, bo staramy się już dość długo (?). Napiszcie coś, bo już nic z tego nie rozumiem. Jestem nowa na forum. Wiem, że w większości już się znacie, ale ja też jestem fajna ;) i bardzo potrzebuję towarzyszek starań o fasolkę - nazywam się Monika :)
Witaj krwawienie implatatacyjne trwa pare dni tak około 2-3 ale najlepiej poradź się swojego gin. :tak:co do objawów to różnie bywa:sorry: ja też się strasznie nakręcałam na dzidie i odczuwałam wszystkie objawy mimo że okres przyszedł to miałam nadzieje że jest bobo i że przecież niektóre kobiety mają okres na początku ciąży, ale dzidzi nie było:-( a jak już się czułam zrezygnowana i załamana to się pojawił dzidziuś:-) Ale życzę z całego serca zafasolkowania:tak:

witam was, ja ostatnią@ miałam 27.08.09r. , okres miałam dostać 22.09.09r., ale nie nadszedł do dziś, zrobiłam test a tu jedna kreseczka . wczoraj byłam u gina zrobił mi usg dopochwowe oprócz tego , że macica rozpulchniona to twierdzi , że nic nie widać , rano zrobiłam bete i czekam pełna napięć. bo oprócz ciąży może być coś innego !Nie mam objawów typowych dla ciąży , trochę powiększyły mi się piersi, ale tak jest ok. brak nudności , metalicznego posmaku.

witam was, ja ostatnią@ miałam 27.08.09r. , okres miałam dostać 22.09.09r., ale nie nadszedł do dziś, zrobiłam test a tu jedna kreseczka . wczoraj byłam u gina zrobił mi usg dopochwowe oprócz tego , że macica rozpulchniona to twierdzi , że nic nie widać , rano zrobiłam bete i czekam pełna napięć. bo oprócz ciąży może być coś innego !Nie mam objawów typowych dla ciąży , trochę powiększyły mi się piersi, ale tak jest ok. brak nudności , metalicznego posmaku.
Będzie dobrze poczekaj na wynik bety!:tak: A spóźniać się tez czasem może np ze stresu:sorry: mi @ zrobiła psikusa i 3 tygodnie się spóźniła co to wtedy miałam za schizy masakra:-p

to szybciutko Cię ten mały Szkrabik uraczył kopniaczkami:-D Ja dopiero od 18 tygodnia zaczęłam czuć:-)
ja w pierwszej ciazy poczulam w 17 tygodniu wiadomo ze nie jest to jeszcze tak wyczuwalne pod reka jakby tego chcial moj tom ale wazne ze ja juz czuje ;)

rudzia jak ja bym chciała poczuć kopniaki moja młodsza siostra ma 21 lat i już czuje ruchy po raz drugi bo juz skrabka rocznego ma a drugi kopie a ja nic:no: ale cóż i na mnie przyjdzie czas chociaż na sam fakt porodu dostaje gesiej skórki chociaż w ciąży nie jestem:no:
kochana nie martw sie przyjzie i na Ciebie pora doczekasz sie :*

ja w pierwszej ciazy poczulam w 17 tygodniu wiadomo ze nie jest to jeszcze tak wyczuwalne pod reka jakby tego chcial moj tom ale wazne ze ja juz czuje ;)

kochana nie martw sie przyjzie i na Ciebie pora doczekasz sie :*
A naszego Synysia już czuć:-D ale Tatusiowi dał poczuć może ze 2 razy:-p tak to co go zawołam to mały się uspokaja i koniec kopniaczków:-D Woli mamusie

reklama
Do góry