patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Gratuluje dzidziusia!!:-) tym bardziej że taki wyczekany:-)Ja jestem w trzecim tygodniu ciąży i czuje się okropnie. Mam nudności,wymioty, bóle głowy i cholernie chce mi się spać, a do tego te wachania nastrojów, zrobiłam trzy testy i wszystkie wyszły pozytywnie, ale nadal do końca nie mogę uwierzyć, że po 3 latach starania wreszcie mi się udało, mam mętlik w głowie i nie wiem co robić,boje się że to sen, chociaż bardzo tego pragne i jestem w głębi duszy naprawdę szczęśliwa,to moja pierwsza ciąża czy to normalne że się tak boje i nie mogę w to uwierzyć? do lekarza jade 21.09.2009
A Wy dziewczyny co tak milczycie??? Zaczynam się o Was martwić bo to do Was nie podobne A ja w piątek miałam USG a moja Kruszyna się skurczyła i skrzyżowała nóżki i nie pokazała kim jest Ale mam zdrowego dzidziusia!!!!!!!!!!!! I waży 386g W środę robimy podchody nr 2 bo chyba umrę z ciekawości a po drugie mój grzesiek chce zobaczyć Kruszynkę bo jak mam wizyty to on w pracy jest a tak sobie zobaczy co to rośnie w brzuszku