reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

reklama
Jest ktoś o tej porze? Boże jak mnie głowa boli, nie mogę się skupić, najadłam się klusek, ogórków kiszonych, ciastek i zakończyłam na jabłku ale jeszcze kebaba bym sobie zjadła mmm:):) A jak wam minął dzień? Ja myślałam że w szkole walnę czołem o beton...zasypiałam!! Dosłownie na szczęście koleżanka przyniosła słonecznik i miałam co robić hihi:)

o rany rany jak moje kochane dzieczyny się rozgadały, długo mi zajęło przeczytać te wszystkie strony co nadrukowalyscie :-D ja od godziny jestem w domku a jutro wolne :-) ale idę do tego gina jednak bo musi mnie zbadać Pani doktor dla świetego spokoju. buziaczek kochaniutkie idę do łóżeczka bo dziś miałam baaaaaaardzo ciężki dzień w pracy :-( ale dałam jakoś tam radę. papapa. śpijcie dobrze :* :tak::tak:;-):-)

Czesci dziewczyny pisze do was bo moja bratowa ma problem. Ponoc jest w ciazy ale jednak nie do konca. Moze zaczne od poczatku. Miesiaczki nie ma juz przeszlo miesiac, pierwsze dwa testy z wynikiem negatywnym dopiero trzeci pozytywny, caly czas ma lekkie plamienia. I wczoraj poszla do lekarza, zrobil usg i stwierdzil ze plód sie nie rozwija bo jest za maly w/g ostatniej miesiaczki:dry: Leków zadnych nie przypisal kazal przyjsc za tydzien:-(A ona biedna zestresowana cala.Wiec czy moze poprostu byc tak ze poczecie nastapilo pózniej niz jego obliczenia? Czy mogl sie pomylic ze plod sie nie rozwija?Czy ktoras z was miala podobnie. Chcialabym ja jakos uspokoic. Aha i kazal tez zrobic wyniki na beta hcg a co to sa za wyniki czemu one sluza? Dzieki i pozdrawiam

Hejka :-) a widzę, że dziś nikt nic nie napisał . . . ja byłam u lekarza i się okazało, że Pani doktor ma przedłuzony urlop. więc jutro idę się zapisać na wizytę, a poza tym to @ jeszcze nie dostałam, cierpliwie czekam . . . a jak nic nie będzie to kupimy drugi test i sprawdzimy czy może poprzedni się nie pomylił. buźka kochane. papa:-D

reklama
chodzę już od ok 4-5 dni strasznie podminowana, wszystko mnie drażni, krostki takie małe na twarzy mi powychodziły tak jak zawsze przed @ a tu nie ma ... coraz bardziej się zastanawiam co jest grane. ale przypuszczam, że robię ten test tylko dla świętego spokoju

Do góry