reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

uff cisnienie juz odpadlo ja to taki choleryk jestem zaraz sie denerwuje, zadzwonila do zusu i dowiedzilam sie ze kary nie bedzie a kase juz na dniach ma byc, ale tego mojego bylego szefa ......wiadomo co mialam chcec zrobic.
A Ty rudzia jak sie czujesz wszytsko wporzadku? miła z Cibie dziewczyna dzieki za wsparcie!

reklama
uff cisnienie juz odpadlo ja to taki choleryk jestem zaraz sie denerwuje, zadzwonila do zusu i dowiedzilam sie ze kary nie bedzie a kase juz na dniach ma byc, ale tego mojego bylego szefa ......wiadomo co mialam chcec zrobic.
A Ty rudzia jak sie czujesz wszytsko wporzadku? miła z Cibie dziewczyna dzieki za wsparcie!

po to tu jestesmy zeby nawzajem sie wspierac ..... :) mowilam ze szkoda nerow najwazniejsze e wszytsko sie wyjasnilo :):):) nastepnym razem lizymy do 10 i swiat od razu w innych kolorach jest :)::):))

ja wporzadku wlasnie koncze obiadek robic :):)) i zaraz starszego lobuza do lozka klade bo uz zmeczony :):))

Cześć dziewczyny:-D ja ostatnio zabiegana jestem ale myśle ze mi wybaczycie kompletuje wyprawkę i pakuje pudła bo się przeprowadzamy nareszczie!!!!:-D:-D Miłego dnia Wam życzę!!!!:-D:-D:-D

ja jestem fryzjerka, na zwolnieniu jestem juz od sierpnia bo moj szef .....nie traktowal mnie powaznie, delikatnie ujete. I siedze w domku szukam sobie jakiegos zajecia i juz nie wiem co mam ze sobo zrobic. A że mieszkam na malutkiej wiosce i malo tu ludzi hhiih smiesznie brzi ale tak jest wiec nie mama za bardzo do kogo pojsc, maz jezdzi moim autem do pracy i jestem uziemiona. Dobrze ze mama neta i tv

Ostatnia edycja:
ja jestem fryzjerka, na zwolnieniu jestem juz od sierpnia bo moj szef .....nie traktowal mnie powaznie, delikatnie ujete. I siedze w domku szukam sobie jakiegos zajecia i juz nie wiem co mam ze sobo zrobic. A że mieszkam na malutkiej wiosce i malo tu ludzi hhiih smiesznie brzi ale tak jest wiec nie mama za bardzo do kogo pojsc, maz jezdzi moim autem do pracy i jestem uziemiona. Dobrze ze mama neta i tv

oj wiem jak to jest.... ja teraz siedze w domku caly czas pracuje sobie tylko w weekendy ale teraz odkad jestem w ciazy to tez mi godziny ucianaja bo za wiele nie moge robic i jako ciezarna jestem bezuzyteczna:wściekła/y::wściekła/y: rece opadaja czasami..... moj tom pracuje od pniedzialku do piatku a ja zeby nie zwariowac to wrocilam chociaz na weekendy )):):))

a dziekuje za zaproszenie, ja chetnie bym jeszcze popracowala ale nie za takie pieniadze jak on mi placil, zreszta draznily mnie juz zapachy farb i robilo mi sie slabo, wiec maz widzac co sie dzieje kazal mi isc na L4. Juz bym nie miala sil stac, chociaz mam jej dosyc w dzien wyszukuje sobie zajec a pozniej padam wieczorem, teraz prawa dlon a dokladnie palce dretwieja mi i to tak mama przez caly dzien takie dziwne uczucie jakby mi porazilo koncówki palców. Nie wiem co to moze byc krew nie doplywa czy co? musze zapytac sie lekarza jak bede ale to dopiero 7 grudnia.

reklama
ja od 3 lat mieszkam na wyspach i powiem ci ze czasami czuje sie gorzej jakbym mieszkala na nie wiem jak mlej wsi w PL..... brakuje mi rodziny najomych.... gdyby nie to ze zalozylam tu rodzine juz dawno wrocilabym do domku /.....

Do góry