reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

Witajcie dziewczyny zaczne niezbyt optymistycznie mam nadzieje ze nikomu moj humor sie nie udzieli, bo mam fatalny. Wszysko mnie denerwuje, mam dosyc wszystkiego i wszystkich ktorzy mnie otaczaja, ciagla monotonnia, masakra nic mi sie nie chce w glowie mam jedna wielka pustke. tez tak czasem macie?

nic sie nie martw nie jestes sama tez tak mam czesto a za chwile mi sie zacznie na codzienn.... :( tak dzialaja na swieta ehhhhh ale warto tu zajzec i sie odstresowac :)

reklama
tak mo moj pierwszy maluszek, chociaz bylam juz raz w ciazy ale obumarla w 8tc. Takze teraz to chuchamy dmuchamy zeby bylo wszystko dobrze! i doczekac sie nie mozemy :)

tak mo moj pierwszy maluszek, chociaz bylam juz raz w ciazy ale obumarla w 8tc. Takze teraz to chuchamy dmuchamy zeby bylo wszystko dobrze! i doczekac sie nie mozemy :)

juz niewiele wam zostalo w dwupaku :) ja tez tak mialam z pierwszym razem bo wkoncu skad mamy wiedziec co jest normalnym zachowaniem a co nie....
trzymam za was && :)

a tak ogolnie jak sie czujesz???

juz niewiele wam zostalo w dwupaku :) ja tez tak mialam z pierwszym razem bo wkoncu skad mamy wiedziec co jest normalnym zachowaniem a co nie....
trzymam za was && :)

a tak ogolnie jak sie czujesz???

Witaj no cos dziewczyny zapominaj o tym watku, ja ogolnie dobrze sie czuje chociaz coraz czesciej brzuch mnie boli tak jak na miesiaczke dzisiaj rano bol byl okropny az sie obudzilam przewracalam sie z boku na bok. juz jest ok
Jestem dzisiaj tak zdenerwowana wiem nie powinnam sie denerwowac ale jak tu sie nie wkurzac jak Cie pracodawca w h..... robi:wściekła/y: k...a przez niego nie mam kasy z ZUSu juz drugi miesiac bo laskawie zawiozl na poczatku listopada moje dwa zwolnienia za pazdziernik i listopad gdzie powinien dawno jez zwaiezc!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zamorduje
Przez to ze tak pozno zawiozl z tego co wiem potraca mi z pazdziernikowego zwolnienia i wyplaca tylko 50% och jaka jestem wsiekla:wściekła/y:

reklama
Witaj no cos dziewczyny zapominaj o tym watku, ja ogolnie dobrze sie czuje chociaz coraz czesciej brzuch mnie boli tak jak na miesiaczke dzisiaj rano bol byl okropny az sie obudzilam przewracalam sie z boku na bok. juz jest ok
Jestem dzisiaj tak zdenerwowana wiem nie powinnam sie denerwowac ale jak tu sie nie wkurzac jak Cie pracodawca w h..... robi:wściekła/y: k...a przez niego nie mam kasy z ZUSu juz drugi miesiac bo laskawie zawiozl na poczatku listopada moje dwa zwolnienia za pazdziernik i listopad gdzie powinien dawno jez zwaiezc!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zamorduje
Przez to ze tak pozno zawiozl z tego co wiem potraca mi z pazdziernikowego zwolnienia i wyplaca tylko 50% och jaka jestem wsiekla:wściekła/y:

kochana nie denerwujs ie bo to szkodzi dzieciatku.... kilka wdechow i wydechow i bedzie dobrze ..... wiem jak to jest z pracodawcami bo u mnie to samo kreca ja moga zeby tylko nie placic.....ale nie koszten naszego i dzieciatka zdrowia :*

na te bole polecam ci nospe zawsze mi pomagala a jest bezpieczna w ciazy.... tak juz bedzie bo niewiele ci zostalo.... syzkujesz sie na rozwiazanie ;)

Do góry