reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Ja bym chętnie popisała ale mam sporo pracy dziś i jeszcze przeziębienie mnie łapie Oby Wam ten dzień lepiej minął niż mi;-)ale cisza
Ja bym chętnie popisała ale mam sporo pracy dziś i jeszcze przeziębienie mnie łapie Oby Wam ten dzień lepiej minął niż mi;-)
oj kochana to jak wrocisz do domku to zaraz pod koloderke .... witaminki i sie wygrzac
demsik
Fanka BB :)
Hej kobietki jak Wam mija dzionek?ja właśnie gotuję obiadek i szykuję sie powoli na wyjazd do lekarza.Znów dziś zobaczę moją fasolkę.Jestem szczęśliwa.Nie moge się tylko doczekać pierwszych ruchów dzidziusia...
Hej kobietki jak Wam mija dzionek?ja właśnie gotuję obiadek i szykuję sie powoli na wyjazd do lekarza.Znów dziś zobaczę moją fasolkę.Jestem szczęśliwa.Nie moge się tylko doczekać pierwszych ruchów dzidziusia...
witaj ja sobie wlasnie przygotowalam wszytsko na obiadek wystarczy tylko gaz rozkrecic
juz niedlugo sie doczekasz pierwszych kopniaczkow
andzia4786
Zaciekawiona BB
a powiedz mi pati mówisz że tak samo miałaś tzn skąpy okres a potem te krwawienia ile trwały i jak wyglądały bo u mnie jak skąpy okres i już 3 dzien je mam i w ktorym bylas juz tygodniu ciązy?
iza813
mama Szymka i Samuela
Ja mam do was dziewczynki takie pytanko.Czy ktoras z Was po dpochwowym usg plamila???
patisia16
U mnie było tak że skąpy okres miałam 24 kwietnia trwał 5 dni i miał am tak mało co, ale jednak coś było, dostałam go po 17 dniach od poprzedniej @, a 24 maja miałam dwudniowe plamienie pare kropel krwi rano, w ciągu dnia i wieczorem i to było własnie plamienie implatacyjne i to był 4 tydzień ciąży (o czym nie miałam pojęcia)a powiedz mi pati mówisz że tak samo miałaś tzn skąpy okres a potem te krwawienia ile trwały i jak wyglądały bo u mnie jak skąpy okres i już 3 dzien je mam i w ktorym bylas juz tygodniu ciązy?
Ostatnia edycja:
patisia16
Nie plamiłam po USG dopochwowym, ale Ty jak najszybciej idź do gin bo tak nie powinno byćJa mam do was dziewczynki takie pytanko.Czy ktoras z Was po dpochwowym usg plamila???
reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
patrycja pani doktor zauwazyla slad krwi na przyrzadzie do robienia usg i kazala mi odpoczywac nic poza tym...i kazala mi sie zglosic jesli plamienie by sie nasililo a jak na razie to nie zauwazylam sladu krwi na bieliznie,wiec mysle ze wszystko powinno byc w porzadku