reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

Słuchajcie co do upławów ja miałam dość obfite, po wymazie okazało się że mam maleńkiego grzybka...jest leczony i niebawem powinno wszystko wrócić do normy...a odczuwałam i swędzenie i pieczenie i obfite upławy...

reklama
Jakbyś nie miała możliwości to napisz to spiszemy się na privie to Ci wyślę te tabletki;-) No i to są lekarze... Daj spokój wykończą nas szybciej!:angry:

Kochana my nie mamy teraz w ogóle dni płodnych ani cykli więc i objawy typu większe upławy też nie wchodzą w grę:sorry2:

dziekuje slonce :* mam nadzieje z jakos uda mi sie dostac te tabletki albo chociaz porozmawiac z lekarzem w czwartek i moze wypisze mi recepte na cos podobnego jesli tego tu nie dostane:-:)-(

dokladnie jakie cykle?? jakie dni plodne??? ja to sie pozegnalam z okresem na ladnych kilkanascie miesiecy hehehehh:-):-):-)

Słuchajcie co do upławów ja miałam dość obfite, po wymazie okazało się że mam maleńkiego grzybka...jest leczony i niebawem powinno wszystko wrócić do normy...a odczuwałam i swędzenie i pieczenie i obfite upławy...
O właśnie też może być grzybek ma podobne objawy do zapalenia:dry: też mnie piekło i swędziało ale miałam zapalenie:-(

Kochana my nie mamy teraz w ogóle dni płodnych ani cykli więc i objawy typu większe upławy też nie wchodzą w grę:sorry2:
Nie no Pati, nie strasz.... ja juz kiedys tam mialam ostre zapalenie i wyleczylam je w koncu... a uplawy odkąd pamiętam miałam silne, teraz raz jest tak a raz inaczej.... ale gin mowil ze wydzielina w normie.... no to teraz to ja mojego gina przydusze przy nastepnej kontroli i poprosze o badania :D...
on to ze mna ma przesrane :D

dziekuje slonce :* mam nadzieje z jakos uda mi sie dostac te tabletki albo chociaz porozmawiac z lekarzem w czwartek i moze wypisze mi recepte na cos podobnego jesli tego tu nie dostane:-:)-(

dokladnie jakie cykle?? jakie dni plodne??? ja to sie pozegnalam z okresem na ladnych kilkanascie miesiecy hehehehh:-):-):-)
Daj znać co i jak;-) Mamy spokój z tymi @:-)

matko kochana ja juz jestem przerazona:-:)-( nie wiem jak ja sama sobie tutaj z tym poradze... poczekam do tego czwartu ale nie robie sobie wielkich nadzieji:-:)-:)-( dlaczego zawsze musi byc cos nie tak:-:)-:)-(

Nie no Pati, nie strasz.... ja juz kiedys tam mialam ostre zapalenie i wyleczylam je w koncu... a uplawy odkąd pamiętam miałam silne, teraz raz jest tak a raz inaczej.... ale gin mowil ze wydzielina w normie.... no to teraz to ja mojego gina przydusze przy nastepnej kontroli i poprosze o badania :D...
on to ze mna ma przesrane :D
No właśnie jak miałaś to na wszelki wypadek mu powiedz o tym bo jak troszkę masz tych upławów to ok ale jak już jest dużo to coś nie tak...:sorry2: Ja myślałam że to normalne a tu wyszło że zapalenie:dry:

reklama
Do góry