reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

Słuchajcie co do upławów ja miałam dość obfite, po wymazie okazało się że mam maleńkiego grzybka...jest leczony i niebawem powinno wszystko wrócić do normy...a odczuwałam i swędzenie i pieczenie i obfite upławy...

reklama
Jakbyś nie miała możliwości to napisz to spiszemy się na privie to Ci wyślę te tabletki;-) No i to są lekarze... Daj spokój wykończą nas szybciej!:angry:

Kochana my nie mamy teraz w ogóle dni płodnych ani cykli więc i objawy typu większe upławy też nie wchodzą w grę:sorry2:

dziekuje slonce :* mam nadzieje z jakos uda mi sie dostac te tabletki albo chociaz porozmawiac z lekarzem w czwartek i moze wypisze mi recepte na cos podobnego jesli tego tu nie dostane:-:)-(

dokladnie jakie cykle?? jakie dni plodne??? ja to sie pozegnalam z okresem na ladnych kilkanascie miesiecy hehehehh:-):-):-)

Słuchajcie co do upławów ja miałam dość obfite, po wymazie okazało się że mam maleńkiego grzybka...jest leczony i niebawem powinno wszystko wrócić do normy...a odczuwałam i swędzenie i pieczenie i obfite upławy...
O właśnie też może być grzybek ma podobne objawy do zapalenia:dry: też mnie piekło i swędziało ale miałam zapalenie:-(

Kochana my nie mamy teraz w ogóle dni płodnych ani cykli więc i objawy typu większe upławy też nie wchodzą w grę:sorry2:
Nie no Pati, nie strasz.... ja juz kiedys tam mialam ostre zapalenie i wyleczylam je w koncu... a uplawy odkąd pamiętam miałam silne, teraz raz jest tak a raz inaczej.... ale gin mowil ze wydzielina w normie.... no to teraz to ja mojego gina przydusze przy nastepnej kontroli i poprosze o badania :D...
on to ze mna ma przesrane :D

dziekuje slonce :* mam nadzieje z jakos uda mi sie dostac te tabletki albo chociaz porozmawiac z lekarzem w czwartek i moze wypisze mi recepte na cos podobnego jesli tego tu nie dostane:-:)-(

dokladnie jakie cykle?? jakie dni plodne??? ja to sie pozegnalam z okresem na ladnych kilkanascie miesiecy hehehehh:-):-):-)
Daj znać co i jak;-) Mamy spokój z tymi @:-)

matko kochana ja juz jestem przerazona:-:)-( nie wiem jak ja sama sobie tutaj z tym poradze... poczekam do tego czwartu ale nie robie sobie wielkich nadzieji:-:)-:)-( dlaczego zawsze musi byc cos nie tak:-:)-:)-(

Nie no Pati, nie strasz.... ja juz kiedys tam mialam ostre zapalenie i wyleczylam je w koncu... a uplawy odkąd pamiętam miałam silne, teraz raz jest tak a raz inaczej.... ale gin mowil ze wydzielina w normie.... no to teraz to ja mojego gina przydusze przy nastepnej kontroli i poprosze o badania :D...
on to ze mna ma przesrane :D
No właśnie jak miałaś to na wszelki wypadek mu powiedz o tym bo jak troszkę masz tych upławów to ok ale jak już jest dużo to coś nie tak...:sorry2: Ja myślałam że to normalne a tu wyszło że zapalenie:dry:

reklama
Do góry