reklama
Jakbyś nie miała możliwości to napisz to spiszemy się na privie to Ci wyślę te tabletki;-) No i to są lekarze... Daj spokój wykończą nas szybciej!
Kochana my nie mamy teraz w ogóle dni płodnych ani cykli więc i objawy typu większe upławy też nie wchodzą w grę
dziekuje slonce :* mam nadzieje z jakos uda mi sie dostac te tabletki albo chociaz porozmawiac z lekarzem w czwartek i moze wypisze mi recepte na cos podobnego jesli tego tu nie dostane:--(
dokladnie jakie cykle?? jakie dni plodne??? ja to sie pozegnalam z okresem na ladnych kilkanascie miesiecy hehehehh:-):-):-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
O właśnie też może być grzybek ma podobne objawy do zapalenia też mnie piekło i swędziało ale miałam zapalenie:-(Słuchajcie co do upławów ja miałam dość obfite, po wymazie okazało się że mam maleńkiego grzybka...jest leczony i niebawem powinno wszystko wrócić do normy...a odczuwałam i swędzenie i pieczenie i obfite upławy...
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Nie no Pati, nie strasz.... ja juz kiedys tam mialam ostre zapalenie i wyleczylam je w koncu... a uplawy odkąd pamiętam miałam silne, teraz raz jest tak a raz inaczej.... ale gin mowil ze wydzielina w normie.... no to teraz to ja mojego gina przydusze przy nastepnej kontroli i poprosze o badania ...Kochana my nie mamy teraz w ogóle dni płodnych ani cykli więc i objawy typu większe upławy też nie wchodzą w grę
on to ze mna ma przesrane
patisia16
Daj znać co i jak;-) Mamy spokój z tymi @:-)dziekuje slonce :* mam nadzieje z jakos uda mi sie dostac te tabletki albo chociaz porozmawiac z lekarzem w czwartek i moze wypisze mi recepte na cos podobnego jesli tego tu nie dostane:--(
dokladnie jakie cykle?? jakie dni plodne??? ja to sie pozegnalam z okresem na ladnych kilkanascie miesiecy hehehehh:-):-):-)
Słuchajcie co do upławów ja miałam dość obfite, po wymazie okazało się że mam maleńkiego grzybka...jest leczony i niebawem powinno wszystko wrócić do normy...a odczuwałam i swędzenie i pieczenie i obfite upławy...
matko kochana ja juz jestem przerazona:--( nie wiem jak ja sama sobie tutaj z tym poradze... poczekam do tego czwartu ale nie robie sobie wielkich nadzieji:---( dlaczego zawsze musi byc cos nie tak:---(
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
czemu "kilkanascie"....??dokladnie jakie cykle?? jakie dni plodne??? ja to sie pozegnalam z okresem na ladnych kilkanascie miesiecy hehehehh:-):-):-)
patisia16
No właśnie jak miałaś to na wszelki wypadek mu powiedz o tym bo jak troszkę masz tych upławów to ok ale jak już jest dużo to coś nie tak... Ja myślałam że to normalne a tu wyszło że zapalenieNie no Pati, nie strasz.... ja juz kiedys tam mialam ostre zapalenie i wyleczylam je w koncu... a uplawy odkąd pamiętam miałam silne, teraz raz jest tak a raz inaczej.... ale gin mowil ze wydzielina w normie.... no to teraz to ja mojego gina przydusze przy nastepnej kontroli i poprosze o badania ...
on to ze mna ma przesrane
reklama
czemu "kilkanascie"....??
heheh 9 miesiecy ciazy plus po ciazy nie masz od razu @... czesto jest tak ze dopoki karmi sie piersia nie ma @... ja dostalam 4 miesiace po porodzie jak przestalam karmic... oj to byla tedy teksanska masakra heheheh nadrobilam te wsyztskie miesiace :-):-)