Ja pierd... a tam u was jest tylko jeden szpital? Może przepisać się gdzieś indziej wiem że i z małym dzieckiem i tym bardziej będąc w ciąży to wszystko jest uciążliwe ale skoro akurat w tym szpitalu pracują tacy lekarze którzy mają gdzieś pacjentów to może warto pomyśleć o innej placówce? Dla Waszego dobra...
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Katastrofa! Aż się wierzyć nie chce że mamy XXI wiek, takie ogromne możliwości w medycynie i taką znieczulice wśród służby zdrowiatutaj nie ma czegos takiego jak PODSTAWA... tu maja uzgodnione reguly co sie robi w ciazy i oni sie tego trzymaja.... nawet jesli cos sie dzieje tak jak mi w poprzedniej ciazy z nerkami... prosilam sie zeby zrobila mi polozna wiecej badan bo naprawde to boli... ale tu sie ciagle slyszy TO NORMALNE!!!! wkoncu jestem w ciazy - dziecko moze mnie uciska... szlak mnie trafia jak czlowiek taki bezsilny....
Kacpra doprowadzili mi do tekiego stanu ze skore zdzieralam mu razem z ubrankami bo nikt mnie nie chcial wysluchac ze jest uczulony na bialko!!!! kiedy wkoncu doprosilam sie o dermatologa i to juz naprawde krzykiem i placzem ... dostalam wezwanie za POL roku...!!!!
fakty z zycia wziete!!!!
Ja pierd... a tam u was jest tylko jeden szpital? Może przepisać się gdzieś indziej wiem że i z małym dzieckiem i tym bardziej będąc w ciąży to wszystko jest uciążliwe ale skoro akurat w tym szpitalu pracują tacy lekarze którzy mają gdzieś pacjentów to może warto pomyśleć o innej placówce? Dla Waszego dobra...
tu jest jeden szpital wiec nigdzie sie nie da uciec :---( i powiem wam ze rasistka nie jestem ale jak podchodzi do mnie czy to pielegniarka czy lekarz arab... to od razu mnie paralizuje to samo na czarnych.... na szczescie mam prawo odmowic nie podajac powodu i teraz juz nie powtorze tego bledu i poporostu bede mowic ze sobie nie zycze zeby mnie taki dotykal
Katastrofa! Aż się wierzyć nie chce że mamy XXI wiek, takie ogromne możliwości w medycynie i taką znieczulice wśród służby zdrowia
najgorsze jest to ze w PL narzeka sie na sluzbe zdrowia ale u nas bardziej nazeka sie na system niz na wiedze tu jest odwrotnie malo tego oni tu maja takie sprzety takie pieniadze sa w to wladowane a oni nie potrafia sie tym obslugiwac !!!!!! to jest DRAMAT!!!!
o WŁAŚNIE ty decydujesz kto cię bada, w końcu jeszcze przymusu takiego nie wprowadzili chociaż kto wie...patrząc na nasz kochany rząd to po nich wszystkiego można się spodziewać póki co, trzeba walczyć..
tak tylko ze jak nie czarny , jak nie ciapas to zostaje mi szkot ktory nie wie ile jest 23 plus 5...... i tu tez mowie najszczersza prawde... im dluzej tu mieszkam tym mniej sie dziwie dlaczego brytyjczycy tak ich kosili....
patisia16
Wiem z tego co mi piszesz to dziękuje Bogu że mamy w tej Polsce jak mamy A Ty biedna tam za granicą musisz znosić tą znieczulice i tych zasranych lekarzy którzy się nie znają na swojej robocie to naprawdę jest tragedia:-(najgorsze jest to ze w PL narzeka sie na sluzbe zdrowia ale u nas bardziej nazeka sie na system niz na wiedze tu jest odwrotnie malo tego oni tu maja takie sprzety takie pieniadze sa w to wladowane a oni nie potrafia sie tym obslugiwac !!!!!! to jest DRAMAT!!!!
Wiem z tego co mi piszesz to dziękuje Bogu że mamy w tej Polsce jak mamy A Ty biedna tam za granicą musisz znosić tą znieczulice i tych zasranych lekarzy którzy się nie znają na swojej robocie to naprawdę jest tragedia:-(
no czasami naprawde rece opadaja... aktualnie jestem w trakcie poszukiwan polskiego ginekologa... cos kiedys slyszalam ze przyjmuje gdzies prywatnie musze sie dowiedziec czy jeszcze jest w moim miescie... zaplace i bede miala spokoj... bo innej mozliwosci nie widze:--(
reklama
patisia16
dokładnie musisz szukać;-) obyś znalazła nasi polscy najlepsi;-):-)no czasami naprawde rece opadaja... aktualnie jestem w trakcie poszukiwan polskiego ginekologa... cos kiedys slyszalam ze przyjmuje gdzies prywatnie musze sie dowiedziec czy jeszcze jest w moim miescie... zaplace i bede miala spokoj... bo innej mozliwosci nie widze:--(