reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ojjj dokladnie Pati dokladnie.... roznie to bywa .
co Mama to inny przypadek...
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Ja się ciesze że test u mnie od razu wykazał bo mieliśmy plany na wycieczkę wspinaczkową i jak pomyślę że mogłam nie wiedzieć i taki wysiłek fizyczny to o zgrozo aż mnie w sercu ściskaojjj dokladnie Pati dokladnie.... roznie to bywa .
witam serdecznie ;-);-) ja to mialam sucho jak na pustyni ale za to teraz strasznie ze mnie leci... w czwartem mam USG i bede chciala rozmawiac z lekarzem na ten temat - mam nadzieje ze mi sie uda... bo nie wiem czy to normalne w poprzedniej tak nie mialam a wiadomo ze jak sie pojawiaja uplawy w ciazy czy nie to nic dobrego nie jest...Witajcie,jestem tutaj po raz pierwszy. jestem w 23 dc i jutro będę testować (13-14 dzien po owu) i mam pytanie czy któraś z was zanim zrobiła test i czekała na @ miała jakieś slady śluzu czy też było sucho?
dziewczyny - STOP;-);-) ale sie spieszycie... za wczesnie na jakiekolwiek objawy - spokojnie poczekaj sobie do kolejnej miesiaczki o ile dostaniesz i wtedy zrob test... po co tak szalec ;-);-);-)hej. jestem tu nowa. I mam obawy że jestem w ciąży. Mam bardzo podobne objawy jak EwelinaD. Okres miałam 2 tygodnie temu ale przed zaczęły mnie drażnić sutki. Potem boleć piesi a teraz boli mnie w dole brzuch mam takie dziwne kolki jakby mnie jajniki bolały.Brzuszek taki nabrzmiały jak przed okresem. Robiłam 2 testy i wyszły negatywne. Również nie wiem co mam o tym myśleć.
no i witam serdecznie
kochana TY moja :* pamietaj ze to dopiero 2 miesiac... nie szalejcie z badaniami bo napewno jest z wami wszytsko ok i POWINISCIE spac spokojnie... przede wszystkim TY :* przypominam ze ja czekalam 3 miesiace macie jeszcze duzo czasu - i pamietajcie - troche sie trzeba napicic zeby Fasolka nas uradowala...
po lapkach dam jak sie tak bedziesz denerwowac - to ostatnie co Ci teraz potrzeba :* wszytsko bedzie dobrze :* cumolki :*
wiesz okres mozna miec do 3 miesiacy i nie wiedziec ze sie jest w ciazy - moja znajoma z LO dowiedziala sie w 4 miesiacu jak zaczela tyc i poszla do ginekologa a tu taka wiadomosc...a wiec tak krwawienie mam bo tak moge to nazwac stracilam nadzieje na ciaze ale te krwawienie jest dziwne bo malo obfite w 1 dniu bylo brazowe i lekkodomieszka krwi dzis jest krew ale tyle co na podpasce to ja 4 dnia okresu tyle mam no i zaczely mnie pobolewac piersi
poza tym przede wszystkim trzeba zrozumiec ze wiekszoc zalezy od naszej psychiki... ja wiem jak ciezko jest kiedy sie chce a tu kurna nie ma... sama to przechodzilam... ale nie mozna tak katowac psychiki i odpuscic...
ja sie strasznie przejelam moja przyjaciolka ktora starala sie 2 lata zeby zajsc, przeszli chyba wszystkie mozliwe badania i wciaz slyszeli to samo - WSZYTSKO JEST OK.... a chciala bardzo bardzo... i tak wkoncu sie poddali.... po 2 miesiacach czy 3 jak kupila sobie psa okazalo sie ze jest w ciazy....
kochana bawcie sie soba - myslenie czasami nie wychodzi nam na dobre ;-);-)
dokladnie tak jak napisalam wyzej miesiaczke mozna miec do 3 miesiaca... a pewnie i jeszcze dalej bo jak wiadomo kazda z nas jest inna.... a potem mamy takie niespodzianki ;-);-)Ja byłam już w ciąży a miałam normalnie miesiączkę...fakt że 3 dni ale normalna była Zdziwiona byłam bardzo a mama mi mówiła nie zawsze brak miesiączki to ciąża i wykrakała
patisia16
Kochana koniecznie powiedz o tym lekarzowi lepiej dmuchać na zimno, ja miałam duże upławy i myślałam że to normalne poszłam do mojej gin. ona mnie bada i mówi ma Pani ostre zapalenie:-( byłam w szoku Ale zapisała mi globulki i mi przeszło na szczęście:-) Oby się okazało że wszystko ok;-)witam serdecznie ;-);-) ja to mialam sucho jak na pustyni ale za to teraz strasznie ze mnie leci... w czwartem mam USG i bede chciala rozmawiac z lekarzem na ten temat - mam nadzieje ze mi sie uda... bo nie wiem czy to normalne w poprzedniej tak nie mialam a wiadomo ze jak sie pojawiaja uplawy w ciazy czy nie to nic dobrego nie jest...
Kochana koniecznie powiedz o tym lekarzowi lepiej dmuchać na zimno, ja miałam duże upławy i myślałam że to normalne poszłam do mojej gin. ona mnie bada i mówi ma Pani ostre zapalenie:-( byłam w szoku Ale zapisała mi globulki i mi przeszło na szczęście:-) Oby się okazało że wszystko ok;-)
no wlasnie tez mi sie wydaje ze to zapalenie... nie wiem czy mi sie uda dostac do lekarza a moja polozna mi powie zapewne ze samo przejdzie... teraz urzywam kory debu i powiem szczerze ze pomaga... bo ostatni tydzien to tak mnie sedzialo ze hey.... strasznie to uciazliwe bylo a odkad mocze sie w korze debu to nie swedzi a i uplawow jest coraz mniej... tutaj niestety trzeba probowac wszytskiego na wlasna reke bo na lekarzy to wogole nie licze:---(
patisia16
Nie wiem czy u Was w aptece będzie ale możesz zapytać lek nazywa się LACTOVAGINAL nie szkodzi dzidziusiowi bo ma w swoim składzie pałeczki mlekowe albo poszukaj czegoś pochodnego, takie leki na nasze dolegliwości są raczej wszędzie ogólnodostępne na całym świecie tylko pod różnymi nazwamino wlasnie tez mi sie wydaje ze to zapalenie... nie wiem czy mi sie uda dostac do lekarza a moja polozna mi powie zapewne ze samo przejdzie... teraz urzywam kory debu i powiem szczerze ze pomaga... bo ostatni tydzien to tak mnie sedzialo ze hey.... strasznie to uciazliwe bylo a odkad mocze sie w korze debu to nie swedzi a i uplawow jest coraz mniej... tutaj niestety trzeba probowac wszytskiego na wlasna reke bo na lekarzy to wogole nie licze:---(
Nie wiem czy u Was w aptece będzie ale możesz zapytać lek nazywa się LACTOVAGINAL nie szkodzi dzidziusiowi bo ma w swoim składzie pałeczki mlekowe albo poszukaj czegoś pochodnego, takie leki na nasze dolegliwości są raczej wszędzie ogólnodostępne na całym świecie tylko pod różnymi nazwami
dziekuje kochana zapytam w aptece ale znajac zycie nawet jesli bedzie to bede potrzebowala na to recepte....:--( ale zapytam nie zaszkodzi...
jak dlugo to bralas??? do konca opakowania???
reklama
No dokładnie, każdy organizm reaguje inaczej, najlepszym sposobem na nie pewność jest ginekolog i zalecone przez niego badanie krwi chyba że bez niego da się zrobić nie wiem jak to już teraz jest Głowa do góry prędzej czy pózniej jedna kreski zamieni się na dwie