reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

matko kochana ja juz jestem przerazona:-:)-( nie wiem jak ja sama sobie tutaj z tym poradze... poczekam do tego czwartu ale nie robie sobie wielkich nadzieji:-:)-:)-( dlaczego zawsze musi byc cos nie tak:-:)-:)-(
nie martw się będzie dobrze tylko upominaj się o swoje nie daj się odprawić z kwitkiem;-)

reklama
heheh 9 miesiecy ciazy plus po ciazy nie masz od razu @... czesto jest tak ze dopoki karmi sie piersia nie ma @... ja dostalam 4 miesiace po porodzie jak przestalam karmic... oj to byla tedy teksanska masakra heheheh nadrobilam te wsyztskie miesiace :-):-)
To musiał być krwawy horror:-):-):-)

Ja akurat wiedziałam że coś jest ze mną nie tak bo czy przy stosunku czy nawet w takich normalnych dnia dziwnie mnie swędziało mówię o nie...coś nie tak a ja przecież nigdy wkładek nie używałam a teraz...no i dzisiaj właśnie zrobiła mi wymaz i mówi grzybek...to badania szczegółowo mówi jakie bakterie występują itp. a póniej ginekolog stosuje odpowiednie leczenie tak, aby ine zaszkodzić dziecku. Zresztą ja zawsze z cytologii miałam II tylko że ona grzybów, rzeżączek nie wykrywa...przyczyną też może być nadżerka, którą TRZEBA wyleczyć po porodzie bo wiecie że ta menda jest rakotwórcza...po prostu najlepiej rudzia poproś lekarza o skierowanie na wymaz ale co to za lekarz skoro sam z własnej woli nie dał ci skierowania na takie badanie? Przecież to przy takich objawach podstawa...

O nie no co wy gadacie?! Ja przy normalnych miesiączkach to nie miałam sił z domu wychodzić, bo brzuch to mnie tak bolał, jak by mi ktoś grzebał młotkiem, w głowie mi się kręciło to już widzę co to będzie po porodzie...chyba niunia pożyczy mi pampersy jak myślicie?:p

Ja akurat wiedziałam że coś jest ze mną nie tak bo czy przy stosunku czy nawet w takich normalnych dnia dziwnie mnie swędziało mówię o nie...coś nie tak a ja przecież nigdy wkładek nie używałam a teraz...no i dzisiaj właśnie zrobiła mi wymaz i mówi grzybek...to badania szczegółowo mówi jakie bakterie występują itp. a póniej ginekolog stosuje odpowiednie leczenie tak, aby ine zaszkodzić dziecku. Zresztą ja zawsze z cytologii miałam II tylko że ona grzybów, rzeżączek nie wykrywa...przyczyną też może być nadżerka, którą TRZEBA wyleczyć po porodzie bo wiecie że ta menda jest rakotwórcza...po prostu najlepiej rudzia poproś lekarza o skierowanie na wymaz ale co to za lekarz skoro sam z własnej woli nie dał ci skierowania na takie badanie? Przecież to przy takich objawach podstawa...

tutaj nie ma czegos takiego jak PODSTAWA... tu maja uzgodnione reguly co sie robi w ciazy i oni sie tego trzymaja.... nawet jesli cos sie dzieje tak jak mi w poprzedniej ciazy z nerkami... prosilam sie zeby zrobila mi polozna wiecej badan bo naprawde to boli... ale tu sie ciagle slyszy TO NORMALNE!!!! wkoncu jestem w ciazy - dziecko moze mnie uciska... szlak mnie trafia jak czlowiek taki bezsilny....
Kacpra doprowadzili mi do tekiego stanu ze skore zdzieralam mu razem z ubrankami bo nikt mnie nie chcial wysluchac ze jest uczulony na bialko!!!! kiedy wkoncu doprosilam sie o dermatologa i to juz naprawde krzykiem i placzem ... dostalam wezwanie za POL roku...!!!!

fakty z zycia wziete!!!!

reklama
O nie no co wy gadacie?! Ja przy normalnych miesiączkach to nie miałam sił z domu wychodzić, bo brzuch to mnie tak bolał, jak by mi ktoś grzebał młotkiem, w głowie mi się kręciło to już widzę co to będzie po porodzie...chyba niunia pożyczy mi pampersy jak myślicie?:p

wiecie nie kazda musi przezywac horror ale organizm oczyscic sie musi predzej czy pozniej;-);-);-)

Do góry