taka nasza natura za duzo sie przejmujemy wmawiamy a potem rozczaroanie facet ma najlepsze poidejscie ale bedac facetem nie zaznalibysmy uroku macierzynstwa pozdrowka i dzieki za rozmowe
nie ma sprawy wpadaj do nas czesciej i nie martw sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taka nasza natura za duzo sie przejmujemy wmawiamy a potem rozczaroanie facet ma najlepsze poidejscie ale bedac facetem nie zaznalibysmy uroku macierzynstwa pozdrowka i dzieki za rozmowe
Tylko sie juz na mnie nie denerwujcie ale mam jeszcze jedno pytanie czy któraś badała szyjke macicy i śluz podczas planowania bo wedlug moich obserwacji wszytko bylo ok podczas dni plodnych ale teraz szyjka powinna byc nisko i sucho a u mnie szyjka wysoko twarda i bardzo dużo białego gestego śluzu przy szyjce.
wszystko w swoim czasie pamietaj ze im bardziej sie chce tym ciezej wychodzi... pinakolada - wie cos na ten temat ;-);-)
no dokladnie kochana ja coś wiem na ten temat. ale wiecie co ?? może to i teraz jest brzydkie co powiem, ale powiem Wam szczerze, ze wmawiam sobie, ze nie chce dzidzi, bo udało mi się znalesc pracę, pracuje od trzech dni, dziś podpisalam umowe, ale może to wlasnie to myslenie mi pomoze zajść bo znam swoja psychike i wiem, ze jak sobie wmowie to tak bedzie. moze się w końcu zlituje nad nami i się pojawi nasza, mala sliczna fasolka :-) a moze już jest kto wie. . . na razie staram się o tym nie myslec i żyje praca, mam weekend wolny wiec staranka jak najbardziej beda ale to bedzie bardziej na zasadzie sex dla przyjemnosci a nie dla dzidzi . . . tak więc dziewczyny glowa do gory bo same widzicie nie jestescie same. Jestem z Wami i staram się na rozne sposoby pocieszyc za równo Was jak i przy okazji siebie buziaczki