reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

witaj Patrycja :) no ja to caly weekend w pracy spedzilam wiec mam dosc...;-);-)
oj to nie za fajnie:-( Odpoczywaj teraz:tak: Wyłóż się na łóżeczku zrób sobie dobrą herbatkę do tego jakaś książeczka;-) Ja rozpoczęłam kolejny tydzień pracy póki daję radę to czemu mam nie pracować;-) Choć mam dziś strasznego lenia i tak się obijam troszkę:-)

reklama
oj to nie za fajnie:-( Odpoczywaj teraz:tak: Wyłóż się na łóżeczku zrób sobie dobrą herbatkę do tego jakaś książeczka;-) Ja rozpoczęłam kolejny tydzień pracy póki daję radę to czemu mam nie pracować;-) Choć mam dziś strasznego lenia i tak się obijam troszkę:-)

heheh z latajacym lobuzem nad glowa to nie takie proste... poza tym mam dzis dola i nienajlepiej sie czyje :-:)-(

no tak ja tez chce pracowac tak dlugo jak bede mogla - nie chce tak w domu siedziec tym bardziej ze moge tylko w weekendy pracowac

heheh z latajacym lobuzem nad glowa to nie takie proste... poza tym mam dzis dola i nienajlepiej sie czyje :-:)-(

no tak ja tez chce pracowac tak dlugo jak bede mogla - nie chce tak w domu siedziec tym bardziej ze moge tylko w weekendy pracowac
To włącz Łobuziakowi jakąś bajeczkę co lubi miałabyś chwilę wytchnienia;-)

Cześć dziewczynki.

Ja jeszcze w domku siedzę. Jeszcze jutro a w środe do pracy. Nie chce mi się bo zamykamy miesiąc księgowy ale cóż. Trzeba iść.

Dzień dzisiaj jest kiepski. U nas pogoda do bani, daje się we znaki nie tylko mnie ale i małej bo taka marudna że szok. Mi pomoże kawka a jej co?
Pewnie jakaś mała drzemka :tak:

Cześć dziewczynki.

Ja jeszcze w domku siedzę. Jeszcze jutro a w środe do pracy. Nie chce mi się bo zamykamy miesiąc księgowy ale cóż. Trzeba iść.

Dzień dzisiaj jest kiepski. U nas pogoda do bani, daje się we znaki nie tylko mnie ale i małej bo taka marudna że szok. Mi pomoże kawka a jej co?
Pewnie jakaś mała drzemka :tak:
to tak jak u mnie już czuć tą ochydną jesień:confused2: Albo może małej poprawi humorek jakiś smakołyk zrobiony przez mamę?:-)

Hje dziewczynki :-) za 20 min wychodzę do pracki to nie mam za bardzo okazji za długo tu posiedzieć, ale powiem w skrócie, staranka były i zobaczymy jakie przyniosą skutki i efekty. Narazie żyję dobrze choć po wolnym weekendzie nie chce się wracać do pracy :-( ale co zrobić, a dziś dostawę mamy więc niestety nie odpocznę sobie. a w domku dopiero ok 23 będę z pracy :-( ehh . . . no to miłego dzionka Wam życzę kochane i sobie w sumie z resztą też :-D buziaczki :tak:;-)

to tak jak u mnie już czuć tą ochydną jesień:confused2: Albo może małej poprawi humorek jakiś smakołyk zrobiony przez mamę?:-)

;-) Mała sama nie wiedziała czego chce, zjadła paluszka i zasnęła ;:tak:

Hje dziewczynki :-) za 20 min wychodzę do pracki to nie mam za bardzo okazji za długo tu posiedzieć, ale powiem w skrócie, staranka były i zobaczymy jakie przyniosą skutki i efekty. Narazie żyję dobrze choć po wolnym weekendzie nie chce się wracać do pracy :-( ale co zrobić, a dziś dostawę mamy więc niestety nie odpocznę sobie. a w domku dopiero ok 23 będę z pracy :-( ehh . . . no to miłego dzionka Wam życzę kochane i sobie w sumie z resztą też :-D buziaczki :tak:;-)

ależ długo pracujesz :no: życzę miłego i nie męczącego dnia:tak:

reklama
Do góry