reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

jezeli odstawilas je nastepnego dnia nie wydaje mi sie aby to mialo jakies znaczenie ale moim zdaniem jesli zrobisz test i wyjdzie Ci ze jestes w ciazy to powinnas poinformowac o tym swojego lekarza....

:-(Wiem, może to i za wcześnie na objawy ale jak to mój mąż mówi ja martwię się nałogowo. Gdzieś wyczytałam, że dopóki nie dojdzie do zagnieżdżenia, to żaden lek nie może zaszkodzić. Zagnieżdżenie to o ile mi wiadomo jakieś 9-10 dni po zapłodnieniu. Ale chciałam się upewnić.:-([/QUOTE]

nie stresuj sie bo to jeszcze gorszcze... poczekaj i upewnij sie ze napewno jestes w ciazy.... wtedy porozmawiaj z madra glowa i wszytsko Ci powie... ale po moich doswiadczeniach to tak jak mowie nie wydaje mi sie zeby to mialo jakies znaczenie tym bardziej ze odstawilas je na nastepny dzien....

reklama
a powiedz mi Rudzia co ile sie przytulalisie probujac dodam że próbując czerpałam raczej przyjemnosc niz martwiac sie czy wyjdzie bo nastawienie tez podobo duzo daje

no nie watpie ale wez i teraz traf kiedy ten dzien jest najlepszy moj 15dc okazał sie nietrafiony wiec sama widzisz jak to bywa

:-(Wiem, może to i za wcześnie na objawy ale jak to mój mąż mówi ja martwię się nałogowo. Gdzieś wyczytałam, że dopóki nie dojdzie do zagnieżdżenia, to żaden lek nie może zaszkodzić. Zagnieżdżenie to o ile mi wiadomo jakieś 9-10 dni po zapłodnieniu. Ale chciałam się upewnić.:-(

nie stresuj sie bo to jeszcze gorszcze... poczekaj i upewnij sie ze napewno jestes w ciazy.... wtedy porozmawiaj z madra glowa i wszytsko Ci powie... ale po moich doswiadczeniach to tak jak mowie nie wydaje mi sie zeby to mialo jakies znaczenie tym bardziej ze odstawilas je na nastepny dzien....[/QUOTE]

Dziękuje, wiem, że czeka mnie kilka nerwowych dni.

a powiedz mi Rudzia co ile sie przytulalisie probujac dodam że próbując czerpałam raczej przyjemnosc niz martwiac sie czy wyjdzie bo nastawienie tez podobo duzo daje

heheh w pierwszej to praktycznie codziennie bo nam bardzo zalezalo... a w drugiej to bardziej uwazalismy bo drugie planowalismy na przyszly rok tak wiec spotkala nas mila niespodzianka:-):-):-)

juz pinakoladzie polecalam i jesli teraz wyjdzie ci ze nie jestes a bardzo wam zalezy zeby trafic w te dni to sprobuj zrobic sobie test na owulacje... bedziecie pewniejsi....

nie stresuj si9e dobrze bedzie moja kolezanka nie wiedziala ze zaszla i faszerowala sie polopiryna s a dzidzia urodzila sie zdrowa i śliczna wiec sie nie martw

no i w pierwswzej zaskoczylo od razu. no ja jakbym mniala swojego meza codiennie meczyc to by sie chyba chlopina wykonczyl ale zobaczymy co wyjdzie powiem ci tez ze sporo poczytalam i staralam sie rozpoznac te dni po śluzie i szyjce i powiem ci ze jak 0obserwacje wyszly dobrze to0 byly to dni plodne

no i w pierwswzej zaskoczylo od razu. no ja jakbym mniala swojego meza codiennie meczyc to by sie chyba chlopina wykonczyl ale zobaczymy co wyjdzie powiem ci tez ze sporo poczytalam i staralam sie rozpoznac te dni po śluzie i szyjce i powiem ci ze jak 0obserwacje wyszly dobrze to0 byly to dni plodne

wszystko w swoim czasie pamietaj ze im bardziej sie chce tym ciezej wychodzi... pinakolada - wie cos na ten temat ;-);-)

reklama
taka nasza natura za duzo sie przejmujemy wmawiamy a potem rozczaroanie facet ma najlepsze poidejscie ale bedac facetem nie zaznalibysmy uroku macierzynstwa pozdrowka i dzieki za rozmowe

Do góry