reklama
andzia4786
Zaciekawiona BB
czesc czytam wasze forum i tak sie fajnie poczulam wspieracie sie nawzajem jesli mnie przyjmniecie to z checia z wami pogadam zwlaszcza ze jestem 2 tyg po slubie i staramy sie o dzidzie a sprawa wyglada tak w tamtym mniesiacy sprobowalismy 15 dnia cyklu i nie wyszlo ale wtym mniesiacu przyszalelim i przytulalim sie 9, 13,15,i 17 dniua cyklu minelo 5 dniu a ja od wczoraj co pol godziny do kibelka latam i nie wiem czy sobie wmawiam czy naprawde moze to byc objaw ciązy dodam ze to nie jest takie siusiu kropelkowe tylko takie normalne jakby i strasznie od dwoch dni spac mi sie chce a dzisiaj bylo mi tak duszno i slabo moze to byc objaw
pinakolada
oczekująca
czesc czytam wasze forum i tak sie fajnie poczulam wspieracie sie nawzajem jesli mnie przyjmniecie to z checia z wami pogadam zwlaszcza ze jestem 2 tyg po slubie i staramy sie o dzidzie a sprawa wyglada tak w tamtym mniesiacy sprobowalismy 15 dnia cyklu i nie wyszlo ale wtym mniesiacu przyszalelim i przytulalim sie 9, 13,15,i 17 dniua cyklu minelo 5 dniu a ja od wczoraj co pol godziny do kibelka latam i nie wiem czy sobie wmawiam czy naprawde moze to byc objaw ciązy dodam ze to nie jest takie siusiu kropelkowe tylko takie normalne jakby i strasznie od dwoch dni spac mi sie chce a dzisiaj bylo mi tak duszno i slabo moze to byc objaw
Hejka ;-) pewnie, że Cię przyjmiemy :-) Powiem Ci tak, na razie to nie myśl o tym, że mogłabyś byc w ciąży bo to faktycznie może być tak, że sobie coś wmówiłaś a jak zrobisz test i zobaczysz jedną kreske to się podłamiesz, sama wiem po sobie. Dziewczyny mnie tutaj faktycznie wspierają i to dzięki Nim wylightowałam się na ten temat i teraz myślę oczywiście o tym, że "a może zaskoczyłam" ale to już nie jest takie myślenie jak wcześniej. Proponuję Ci, żebyś zrobiła test w dniu spodziewanej @ i wtedy będziesz miała najwiekszą pewność. Jeśli wyjdzie niestety 1 kreseczka to czekaj cierpliwie na @. My się też staramy, ale nie mamy takich możliwości jak Ty żeby się tak często "przytulać" . . . życzę Ci powodzenia w starankach i oby Twoje objawy okazały się być ciążą :-) pozdrawiam serdecznie
pinakolada
oczekująca
ehh kochana no mam nadzieję, że to tylko dziś bo wydarzyło się dziś tyle złych i niechcianych rzeczy, że chcę aby ten dzień się już skończył, niestety muszę wstać o 4.30 do pracy to dla mnie się wcześnie zacznie dzień ale może jutro będzie wyglądać inaczej. buźkipinakolada trzymaj się, każdy ma złe dni ;-) oby Twój był tylko jeden taki jak dzisiejszy ;-)
andzia4786
Zaciekawiona BB
Dzieki za słowa otuchy ale powiem ci kochana że dużo czytam na te tematy wcześniej wiedziałam tylko tyle ze jest cos takiego jak dni płodne i niepłodne i wsio a teraz jak poczytalam o tych owulacjach itp to szok ale siedze i czytam bo nie to że tak bardzo mi zależy na siłe owszem chciałabym ale nie chce sie rozczarować ale należe też do osób BARDZO NIECIERPLIWYCH WIEC NIE WIEM czy wytrzymam do @ poprostu ciekawość. jestem w tej niekomfortowej sytuacji też że jeżeli nie jestem to bede musiała jakieś pół roku poczekać na planowanie aż znajde jakoś nową prace bo jestem teraz na zwolnieniu i mam je do 2 tyg po spodziewanym @ i jakbym zafasolkowała to bym przedłużyła zwolnienie a jak nie to jade z wypowiedzeniem bo nie mam po co do pracy wracac po chorobie bo u nas zwolniec nie toleruja takie życie
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Wstrzymaj się z objawami bo według mnie to za wcześnie musisz wytrzymać jakoś do dnia @ u mnie objawy zaczęły się pojawiać dopiero po 2 tygodniach a senność i duszności zaczęły się od ok. 4 tygodnia od zapłodnienia ale trzymam kciuki daj znać jak będziesz coś wiedziećczesc czytam wasze forum i tak sie fajnie poczulam wspieracie sie nawzajem jesli mnie przyjmniecie to z checia z wami pogadam zwlaszcza ze jestem 2 tyg po slubie i staramy sie o dzidzie a sprawa wyglada tak w tamtym mniesiacy sprobowalismy 15 dnia cyklu i nie wyszlo ale wtym mniesiacu przyszalelim i przytulalim sie 9, 13,15,i 17 dniua cyklu minelo 5 dniu a ja od wczoraj co pol godziny do kibelka latam i nie wiem czy sobie wmawiam czy naprawde moze to byc objaw ciązy dodam ze to nie jest takie siusiu kropelkowe tylko takie normalne jakby i strasznie od dwoch dni spac mi sie chce a dzisiaj bylo mi tak duszno i slabo moze to byc objaw
Witaj andzia. Mam nadzieję że się zadomowisz na tym forum i będzie Ci tutaj dobrze. Życzę Ci również zafasolkowania bądź znalezienia nowej pracy. Wiem jak to jest jak w pracy nie chcą Cie przyjąć po ciąży. Ze zwolnieniami nie jest tak źle, ale po ciąży to już nie łatwo wrócić, mi się udało bo mam umowę na czas nieokreślony więc nic mi zrobić nie mogą, ani zwolnić, ani zmusić do wychowawczego. Zatem pracuję od momentu kiedy dzidzia skończyła 9 miesięcy, bo jednak na to wychowawcze iśc musiłam na chwilkę.
Daj nam znać jaki Ci wyszedł wynike testu ;-)
pinkolada - trzymaj się, dzisiaj jest nowy dzień i nowe nadzieje współczuję Ci wstawania tak wcześnie rano, ale chyba dzięki temu ciąży Ci szybciej mija.
Daj nam znać jaki Ci wyszedł wynike testu ;-)
pinkolada - trzymaj się, dzisiaj jest nowy dzień i nowe nadzieje współczuję Ci wstawania tak wcześnie rano, ale chyba dzięki temu ciąży Ci szybciej mija.
andzia4786
Zaciekawiona BB
cześć dziewczyny wiesz Patrycja 5 dni mineło od ostatniego przytulania a kiedy mogłam zafasolkować jeżeli wogóle tak sie stało to nie wiem kiedy tak jak pisałam że próbowaliśmy już od 9dc ale może mnie tylko jakieś przeziebienie bierze mój mąż lata na letniaka a mi okropelnie zimno a potem na odwrót w nocy duszno i spac nie moge.okres dopiero doatne 13.09 wiec chyba do tego momentu nie wytrzymam. najbardziej dokucza mi jednak te siusiu heheh ALE juz tak raz mniałam że se wmówiłam wiec teraz staram sie na luzaka podejść.
andzia4786
Zaciekawiona BB
a i jeszcze jedno najbardziej mnie ciekawi te prawdopodobieństwo zajścia kochająć sie co drugi dzień czy to dobra metoda?
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
to poczekaj parę dni jeszcze i zrób teścik;-) Trzymam kciukicześć dziewczyny wiesz Patrycja 5 dni mineło od ostatniego przytulania a kiedy mogłam zafasolkować jeżeli wogóle tak sie stało to nie wiem kiedy tak jak pisałam że próbowaliśmy już od 9dc ale może mnie tylko jakieś przeziebienie bierze mój mąż lata na letniaka a mi okropelnie zimno a potem na odwrót w nocy duszno i spac nie moge.okres dopiero doatne 13.09 wiec chyba do tego momentu nie wytrzymam. najbardziej dokucza mi jednak te siusiu heheh ALE juz tak raz mniałam że se wmówiłam wiec teraz staram sie na luzaka podejść.