reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

ojj kochaniutka to nie dobrze, że się źle czujesz, no ale takie to są właśnie uroki ciąży :-) trzeba się z tym liczyć, ja też się trochę boję, że będę się źle czuć i będę źle to wszystko przechodzić ale wiem, że mam świetnego faceta który mnie będzie w tym wszystkim wspierał :-) to mi daje wiare w to i siłe już teraz :tak:

Spokojnie nie każda ciężarna źle się czuje, a ostatnio w okolicy mam tylko takie co to w ogóle nie narzekają na dolegliwości ciążowe. Zatem głowa do góry :tak:

Rudzia - współczuję złego samopoczucia, mam nadzieję że szybko Ci to minie.

reklama
Spokojnie nie każda ciężarna źle się czuje, a ostatnio w okolicy mam tylko takie co to w ogóle nie narzekają na dolegliwości ciążowe. Zatem głowa do góry :tak:

Rudzia - współczuję złego samopoczucia, mam nadzieję że szybko Ci to minie.

no ja tez mam taka nadzieje poza tym dopadaja mnie dziwne nastroje - gory i doliny ... ojjojojoj ;-);-)

witaj Patrycja co tam u Pani Mlodej??;-);-);-)

dzień dobry Kobitki:-D Ja siedzę w pracy od rana:sorry: jeszcze tylko miesiąc i koniec:-D rudzia789 a wszystko super co prawda żadnych większych zmian:-) ale zmobilizowało to mojego grześka do remontu kuchni:-D nawet prosić nie musiałam:-D A po za tym z dolegliwości ciążowych to tylko skurcze łydek mnie męczą i wilczy apetyt mam na wszystko :-DMiłego dnia Dziewczyny:-)

A ja wpadlam sie pochwalic :)....

bylam wczoraj u gina....
i tesciki mialy racje... jest Dzidzi :-)!!!!
I calusia jest zdrowa :tak:!

Kolejna wizyte mam 31.09. i juz dostalam zapowiedz ze wlasnie wtedy bedziemy z moim ginem ustalac jakie badania itd.

ojej :).... Moj Maluszek ma 7 tygodni i serduszko mu slicznie bije :)...
ojjjj....
Ale jestem szczesliwa :*!!!:-):-):-):-):-)

dzień dobry Kobitki:-D Ja siedzę w pracy od rana:sorry: jeszcze tylko miesiąc i koniec:-D rudzia789 a wszystko super co prawda żadnych większych zmian:-) ale zmobilizowało to mojego grześka do remontu kuchni:-D nawet prosić nie musiałam:-D A po za tym z dolegliwości ciążowych to tylko skurcze łydek mnie męczą i wilczy apetyt mam na wszystko :-DMiłego dnia Dziewczyny:-)

no taki maz to skarb ;-);-) moj caly czas meczy sie z pokojem dla malego... bo Kacper wciaz z nami a teraz jak w drodze drugie to trzeba go wysiedlic juz do drugiego pokoju no i poza tym juz jest duzy i potrzebuje jednak swojego kacika... mnie to juz remonty bokim wychodza no ale jeszcze troche przed nami bo jeszcze sypialnia, korytarz i lazienka...

no taki maz to skarb ;-);-) moj caly czas meczy sie z pokojem dla malego... bo Kacper wciaz z nami a teraz jak w drodze drugie to trzeba go wysiedlic juz do drugiego pokoju no i poza tym juz jest duzy i potrzebuje jednak swojego kacika... mnie to juz remonty bokim wychodza no ale jeszcze troche przed nami bo jeszcze sypialnia, korytarz i lazienka...
Wytrzymaj jeszcze troszkę jak już się zabrał za remont to musi go skończyć:-) Przy okazji motywuj go tam że ładnie mu to idzie to podbuduje go i może szybciej skończy:-) Powolutku zrobicie remoncik i potem będziecie mieli spokój na dłuższy czas:tak:

reklama
widzę że remonty są w modzie, u nas właśnie będziemy robić kuchnie i przedpokój bo mają już dobre 20 lat ;/

życzę miłego dnia i dobrego samopoczucia ;-)

Do góry