reklama
pinakolada
oczekująca
a gdzie to sie wszyscy podziali????
ja jestem kochana, ale Was wszystkich nie ma...Wy ciężarówki to zmęczone jesteście hihih.
spoko aż tak nie możemy być głosni bo ściany mają uszy heheh ale cosik na temacie na bank będzie hihih ;-):-) buśś
Hej Dziewczyny !
tak jak planowałam we Wtorek byłam u lekarza który stwierdził po badaniu że właściwie jest pewien że jestem w ciąży i jest to 6 tydzień.
W przyszły wtorek mam pierwsze USG ) może usłyszymy już serduszko (bardzo bym chciała)
A kolejna wizyta lekarska 14.09, no i mam masę badań laboratoryjnych do wykonania.
Pozdrawiam cieplutko;-)
tak jak planowałam we Wtorek byłam u lekarza który stwierdził po badaniu że właściwie jest pewien że jestem w ciąży i jest to 6 tydzień.
W przyszły wtorek mam pierwsze USG ) może usłyszymy już serduszko (bardzo bym chciała)
A kolejna wizyta lekarska 14.09, no i mam masę badań laboratoryjnych do wykonania.
Pozdrawiam cieplutko;-)
hej ) wczoraj postanowilam zrobic badanie krwi, dzis beda wyniki. Strasznie jestem niecierpliwa hehe. Tak szczerze mówiac to chyba tylko zpanikowałam i sama sobie nakreciłam film i wydaje mi sie ze nie bede w ciazy, szkoda hehe. Myslałam sobie o tym wszystkim i chciałabym juz miec maleństwo. Zobaczymy dzisiaj, na pewno napisze. Tak poza tym to fajne te forum ) Buziaki .;-);-);-):-)
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
hehe, a ja wizytuje u gina 2.09. az sie boje, bo obsiusialam 3 testy i na kazdym wyszly dwie mocne kreski :-)!!!!
Moja ciocia jest pielegnirka czy kims tam i wyszlo nam z obliczen ze jest to 6 tydzien !!!
Najlepsze jest to ze jak chcialam to d...a, nie wychodzilo nam, a teraz gdy nie jest to zbyt dobra chwila na Dzidzi, to sie Maluszek sam zagniezdzil :-):-):-)!!!
juz teraz umieram na bezsennosc :-(, przeciez to obled, nie wiem czy to nerwy czy co....
P.S. Najmilsza mysla jest to ze null okresu i innych tam przez najbliszcze 8 miechow !!! No i Malec bedzie !!!
Moja ciocia jest pielegnirka czy kims tam i wyszlo nam z obliczen ze jest to 6 tydzien !!!
Najlepsze jest to ze jak chcialam to d...a, nie wychodzilo nam, a teraz gdy nie jest to zbyt dobra chwila na Dzidzi, to sie Maluszek sam zagniezdzil :-):-):-)!!!
juz teraz umieram na bezsennosc :-(, przeciez to obled, nie wiem czy to nerwy czy co....
P.S. Najmilsza mysla jest to ze null okresu i innych tam przez najbliszcze 8 miechow !!! No i Malec bedzie !!!
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Trzymam kciuki żeby się było pozytywniehej ) wczoraj postanowilam zrobic badanie krwi, dzis beda wyniki. Strasznie jestem niecierpliwa hehe. Tak szczerze mówiac to chyba tylko zpanikowałam i sama sobie nakreciłam film i wydaje mi sie ze nie bede w ciazy, szkoda hehe. Myslałam sobie o tym wszystkim i chciałabym juz miec maleństwo. Zobaczymy dzisiaj, na pewno napisze. Tak poza tym to fajne te forum ) Buziaki .;-);-);-):-)
spokojnie Dziewczyny cały czas tu jestem i Was podczytuje ale codziennie w pracy jestem do 16 i tak nie wiele czasu mam:-( Dzis delegacja u mnie w pracy więc elegancko się obijam
patisia16
No to gratuluje Kochana początek ciąży może być kiepski mdłości i inne pierdoły ale potem będziesz kwitnąć Ja jestem bardzo szczęśliwa że będziemy mieli Kruszynkę Szkoda że nie chce objawić nam co ma między nóżkami może na połówkowym pokaże;-)hehe, a ja wizytuje u gina 2.09. az sie boje, bo obsiusialam 3 testy i na kazdym wyszly dwie mocne kreski :-)!!!!
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
hehe... no popatrz juz teraz robi wam na zlosc.... ojjj bedzie uparciuszek, co nie?? tylko po kim ... po mamusi czy po tatusiu ....???
patisia16
cholera wie Ale pewnie po mniehehe... no popatrz juz teraz robi wam na zlosc.... ojjj bedzie uparciuszek, co nie?? tylko po kim ... po mamusi czy po tatusiu ....???
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
hehe mowisz..... no to ładnie !!!cholera wie Ale pewnie po mnie
jakby moje Malenstwo mialo byc takie jak ja, to moj Narzeczony juz teraz powiedzial ze sie pakuje i wyprowadza, nie podola pychicznie....