reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

reklama
Hej Dziewczyny !
tak jak planowałam we Wtorek byłam u lekarza który stwierdził po badaniu że właściwie jest pewien że jestem w ciąży i jest to 6 tydzień.
W przyszły wtorek mam pierwsze USG :)) :-D może usłyszymy już serduszko (bardzo bym chciała)
A kolejna wizyta lekarska 14.09, no i mam masę badań laboratoryjnych do wykonania.
Pozdrawiam cieplutko;-)

hej :)) wczoraj postanowilam zrobic badanie krwi, dzis beda wyniki. Strasznie jestem niecierpliwa hehe. Tak szczerze mówiac to chyba tylko zpanikowałam i sama sobie nakreciłam film i wydaje mi sie ze nie bede w ciazy, szkoda hehe. Myslałam sobie o tym wszystkim i chciałabym juz miec maleństwo. Zobaczymy dzisiaj, na pewno napisze. Tak poza tym to fajne te forum :)) Buziaki .;-);-);-):-)

hehe, a ja wizytuje u gina 2.09. az sie boje, bo obsiusialam 3 testy i na kazdym wyszly dwie mocne kreski :-)!!!!

Moja ciocia jest pielegnirka czy kims tam i wyszlo nam z obliczen ze jest to 6 tydzien :D!!!

Najlepsze jest to ze jak chcialam to d...a, nie wychodzilo nam, a teraz gdy nie jest to zbyt dobra chwila na Dzidzi, to sie Maluszek sam zagniezdzil :-):-):-)!!!

juz teraz umieram na bezsennosc :-(, przeciez to obled, nie wiem czy to nerwy czy co....

P.S. Najmilsza mysla jest to ze null okresu i innych tam przez najbliszcze 8 miechow :D!!! No i Malec bedzie :-D:-D:-D:-D!!!

hej :)) wczoraj postanowilam zrobic badanie krwi, dzis beda wyniki. Strasznie jestem niecierpliwa hehe. Tak szczerze mówiac to chyba tylko zpanikowałam i sama sobie nakreciłam film i wydaje mi sie ze nie bede w ciazy, szkoda hehe. Myslałam sobie o tym wszystkim i chciałabym juz miec maleństwo. Zobaczymy dzisiaj, na pewno napisze. Tak poza tym to fajne te forum :)) Buziaki .;-);-);-):-)
Trzymam kciuki żeby się było pozytywnie:tak:
spokojnie Dziewczyny cały czas tu jestem i Was podczytuje ale codziennie w pracy jestem do 16 i tak nie wiele czasu mam:-( Dzis delegacja u mnie w pracy więc elegancko się obijam:-D:-D:-D:-D

hehe, a ja wizytuje u gina 2.09. az sie boje, bo obsiusialam 3 testy i na kazdym wyszly dwie mocne kreski :-)!!!!

Moja ciocia jest pielegnirka czy kims tam i wyszlo nam z obliczen ze jest to 6 tydzien :D!!!

Najlepsze jest to ze jak chcialam to d...a, nie wychodzilo nam, a teraz gdy nie jest to zbyt dobra chwila na Dzidzi, to sie Maluszek sam zagniezdzil :-):-):-)!!!

juz teraz umieram na bezsennosc :-(, przeciez to obled, nie wiem czy to nerwy czy co....

P.S. Najmilsza mysla jest to ze null okresu i innych tam przez najbliszcze 8 miechow :D!!! No i Malec bedzie :-D:-D:-D:-D!!!
No to gratuluje:tak::-D Kochana początek ciąży może być kiepski mdłości i inne pierdoły ale potem będziesz kwitnąć:tak: Ja jestem bardzo szczęśliwa że będziemy mieli Kruszynkę:-D Szkoda że nie chce objawić nam co ma między nóżkami może na połówkowym pokaże;-)

reklama
Do góry