reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

reklama
Hej Dziewczyny !
tak jak planowałam we Wtorek byłam u lekarza który stwierdził po badaniu że właściwie jest pewien że jestem w ciąży i jest to 6 tydzień.
W przyszły wtorek mam pierwsze USG :)) :-D może usłyszymy już serduszko (bardzo bym chciała)
A kolejna wizyta lekarska 14.09, no i mam masę badań laboratoryjnych do wykonania.
Pozdrawiam cieplutko;-)

hej :)) wczoraj postanowilam zrobic badanie krwi, dzis beda wyniki. Strasznie jestem niecierpliwa hehe. Tak szczerze mówiac to chyba tylko zpanikowałam i sama sobie nakreciłam film i wydaje mi sie ze nie bede w ciazy, szkoda hehe. Myslałam sobie o tym wszystkim i chciałabym juz miec maleństwo. Zobaczymy dzisiaj, na pewno napisze. Tak poza tym to fajne te forum :)) Buziaki .;-);-);-):-)

hehe, a ja wizytuje u gina 2.09. az sie boje, bo obsiusialam 3 testy i na kazdym wyszly dwie mocne kreski :-)!!!!

Moja ciocia jest pielegnirka czy kims tam i wyszlo nam z obliczen ze jest to 6 tydzien :D!!!

Najlepsze jest to ze jak chcialam to d...a, nie wychodzilo nam, a teraz gdy nie jest to zbyt dobra chwila na Dzidzi, to sie Maluszek sam zagniezdzil :-):-):-)!!!

juz teraz umieram na bezsennosc :-(, przeciez to obled, nie wiem czy to nerwy czy co....

P.S. Najmilsza mysla jest to ze null okresu i innych tam przez najbliszcze 8 miechow :D!!! No i Malec bedzie :-D:-D:-D:-D!!!

hej :)) wczoraj postanowilam zrobic badanie krwi, dzis beda wyniki. Strasznie jestem niecierpliwa hehe. Tak szczerze mówiac to chyba tylko zpanikowałam i sama sobie nakreciłam film i wydaje mi sie ze nie bede w ciazy, szkoda hehe. Myslałam sobie o tym wszystkim i chciałabym juz miec maleństwo. Zobaczymy dzisiaj, na pewno napisze. Tak poza tym to fajne te forum :)) Buziaki .;-);-);-):-)
Trzymam kciuki żeby się było pozytywnie:tak:
spokojnie Dziewczyny cały czas tu jestem i Was podczytuje ale codziennie w pracy jestem do 16 i tak nie wiele czasu mam:-( Dzis delegacja u mnie w pracy więc elegancko się obijam:-D:-D:-D:-D

hehe, a ja wizytuje u gina 2.09. az sie boje, bo obsiusialam 3 testy i na kazdym wyszly dwie mocne kreski :-)!!!!

Moja ciocia jest pielegnirka czy kims tam i wyszlo nam z obliczen ze jest to 6 tydzien :D!!!

Najlepsze jest to ze jak chcialam to d...a, nie wychodzilo nam, a teraz gdy nie jest to zbyt dobra chwila na Dzidzi, to sie Maluszek sam zagniezdzil :-):-):-)!!!

juz teraz umieram na bezsennosc :-(, przeciez to obled, nie wiem czy to nerwy czy co....

P.S. Najmilsza mysla jest to ze null okresu i innych tam przez najbliszcze 8 miechow :D!!! No i Malec bedzie :-D:-D:-D:-D!!!
No to gratuluje:tak::-D Kochana początek ciąży może być kiepski mdłości i inne pierdoły ale potem będziesz kwitnąć:tak: Ja jestem bardzo szczęśliwa że będziemy mieli Kruszynkę:-D Szkoda że nie chce objawić nam co ma między nóżkami może na połówkowym pokaże;-)

reklama
Do góry