Ja w cyklu, w którym zaszłam w ciaze czułam się jakbym miała dwa tygodnie owulacje, cały czas pobolewało mnie to z jednej strony to z drugiej. Nigdy czegoś takiego nie czułam a to była moja trzecia ciąża. Nie twierdzę że Twoje objawy są ciążowe, mówię tylko jak było u mnie, a było to dla mnie dziwneWitam. Mam pytanie. 9 dni po owulacji poczułam jakieś bóle jajników raz jeden raz drugi bardziej, czasami i jeden i drugi naraz, albo mi sie tak wydaje a to boli podbrzusze mnie i bol sie rozchodzi na całe podbrzusze wlasni3.. te bole utrzymuja sie do teraz. o czym to może świadczyć? Czy to może zwiastować ciaze? Czy któraś tak miała? Prosze bardzo o odpowiedzi
reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
A czemu nie zrobisz testu?
Lady Loka
Większość kobiet na jakimś etapie życia takie maPytam się tych osób które miały takie dolegliwości
Pytam się tych osób które miały takie dolegliwości
Mialam tak kilka razy. Mialam wtedy ogromne torbiele jajnika.
A po jakim czasie zrobiłaś test ciążowy?Ja w cyklu, w którym zaszłam w ciaze czułam się jakbym miała dwa tygodnie owulacje, cały czas pobolewało mnie to z jednej strony to z drugiej. Nigdy czegoś takiego nie czułam a to była moja trzecia ciąża. Nie twierdzę że Twoje objawy są ciążowe, mówię tylko jak było u mnie, a było to dla mnie dziwne
Zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki.A po jakim czasie zrobiłaś test ciążowy?
93kora
A wiesz dokładnie kiedy owulację miałaś? Sprawdzałaś monitoring USG?Witam. Mam pytanie. 9 dni po owulacji poczułam jakieś bóle jajników raz jeden raz drugi bardziej, czasami i jeden i drugi naraz, albo mi sie tak wydaje a to boli podbrzusze mnie i bol sie rozchodzi na całe podbrzusze wlasni3.. te bole utrzymuja sie do teraz. o czym to może świadczyć? Czy to może zwiastować ciaze? Czy któraś tak miała? Prosze bardzo o odpowiedzi
Generalnie takie bóle to może być dużo rzeczy od ciąży po torbiele.
Zrób sobie test i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Miałam tak i to była torbielWitam. Mam pytanie. 9 dni po owulacji poczułam jakieś bóle jajników raz jeden raz drugi bardziej, czasami i jeden i drugi naraz, albo mi sie tak wydaje a to boli podbrzusze mnie i bol sie rozchodzi na całe podbrzusze wlasni3.. te bole utrzymuja sie do teraz. o czym to może świadczyć? Czy to może zwiastować ciaze? Czy któraś tak miała? Prosze bardzo o odpowiedzi
Rachelita
Ja tam mam jak mi stopy zmarzną. Dwa dni potrafią mnie później jajniki boleć. Nie wiem jak to jest połączone ale tak mamWitam. Mam pytanie. 9 dni po owulacji poczułam jakieś bóle jajników raz jeden raz drugi bardziej, czasami i jeden i drugi naraz, albo mi sie tak wydaje a to boli podbrzusze mnie i bol sie rozchodzi na całe podbrzusze wlasni3.. te bole utrzymuja sie do teraz. o czym to może świadczyć? Czy to może zwiastować ciaze? Czy któraś tak miała? Prosze bardzo o odpowiedzi
reklama
Miałam monitorowana owulacje.A wiesz dokładnie kiedy owulację miałaś? Sprawdzałaś monitoring USG?
Generalnie takie bóle to może być dużo rzeczy od ciąży po torbiele.
Zrób sobie test i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Raczej gdyby to była torbiel to lekarz by powiedział????
Test po 12 dniach wyjdzie wiarygodny czy poczekać do momentu spodziewanej miesiączki ???