reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bóle

Witam. Mam pytanie. 9 dni po owulacji poczułam jakieś bóle jajników raz jeden raz drugi bardziej, czasami i jeden i drugi naraz, albo mi sie tak wydaje a to boli podbrzusze mnie i bol sie rozchodzi na całe podbrzusze wlasni3.. te bole utrzymuja sie do teraz. o czym to może świadczyć? Czy to może zwiastować ciaze? Czy któraś tak miała? Prosze bardzo o odpowiedzi:)
Ja w cyklu, w którym zaszłam w ciaze czułam się jakbym miała dwa tygodnie owulacje, cały czas pobolewało mnie to z jednej strony to z drugiej. Nigdy czegoś takiego nie czułam a to była moja trzecia ciąża. Nie twierdzę że Twoje objawy są ciążowe, mówię tylko jak było u mnie, a było to dla mnie dziwne 🙂

reklama
Ja w cyklu, w którym zaszłam w ciaze czułam się jakbym miała dwa tygodnie owulacje, cały czas pobolewało mnie to z jednej strony to z drugiej. Nigdy czegoś takiego nie czułam a to była moja trzecia ciąża. Nie twierdzę że Twoje objawy są ciążowe, mówię tylko jak było u mnie, a było to dla mnie dziwne 🙂
A po jakim czasie zrobiłaś test ciążowy?

Witam. Mam pytanie. 9 dni po owulacji poczułam jakieś bóle jajników raz jeden raz drugi bardziej, czasami i jeden i drugi naraz, albo mi sie tak wydaje a to boli podbrzusze mnie i bol sie rozchodzi na całe podbrzusze wlasni3.. te bole utrzymuja sie do teraz. o czym to może świadczyć? Czy to może zwiastować ciaze? Czy któraś tak miała? Prosze bardzo o odpowiedzi:)
A wiesz dokładnie kiedy owulację miałaś? Sprawdzałaś monitoring USG?
Generalnie takie bóle to może być dużo rzeczy od ciąży po torbiele.
Zrób sobie test i będziesz wiedziała na czym stoisz.

Miałam tak i to była torbiel

Ja tam mam jak mi stopy zmarzną. Dwa dni potrafią mnie później jajniki boleć. Nie wiem jak to jest połączone ale tak mam

reklama
A wiesz dokładnie kiedy owulację miałaś? Sprawdzałaś monitoring USG?
Generalnie takie bóle to może być dużo rzeczy od ciąży po torbiele.
Zrób sobie test i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Miałam monitorowana owulacje.
Raczej gdyby to była torbiel to lekarz by powiedział????
Test po 12 dniach wyjdzie wiarygodny czy poczekać do momentu spodziewanej miesiączki ???

Do góry