reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bóle

Witam. Mam pytanie. 9 dni po owulacji poczułam jakieś bóle jajników raz jeden raz drugi bardziej, czasami i jeden i drugi naraz, albo mi sie tak wydaje a to boli podbrzusze mnie i bol sie rozchodzi na całe podbrzusze wlasni3.. te bole utrzymuja sie do teraz. o czym to może świadczyć? Czy to może zwiastować ciaze? Czy któraś tak miała? Prosze bardzo o odpowiedzi:)

Tak, bardzo często mam bóle jajników.
Nie, nie jestem w ciąży.
Nie mam nawet owulacji

reklama
Ja miałam pare dni (5-6)przed miesiączką cały dzień mega bolesne skurcze w podbrzuszu i bóle jajników których nigdy nie miałam wcześniej a 3 dni przed spodziewana miesiączką blada kreska na teście i ciąża 😊

Ja miałam pare dni (5-6)przed miesiączką cały dzień mega bolesne skurcze w podbrzuszu i bóle jajników których nigdy nie miałam wcześniej a 3 dni przed spodziewana miesiączką blada kreska na teście i ciąża 😊
Czyli tylko jednego dnia miałaś takie bóle?
Czy jeszcze się zdarzyło??

reklama
Ja tak miałam. Kilkadziesiąt razy przed miesiączką i raz w ciąży. Takie bóle zupełnie o niczym nie świadczą. Może jesteś w ciąży, może przyjdzie @ 🤷 zrób betę, będziesz miała pewność

reklama
Do góry