- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sorga no aż chce się powiedzieć - taka stara a w siki wierzy ;-)
Sikańce kłamią bardzo często - mnie okłamał 1 przy Piotrusiu, a teraz aż 2. Więc naprawdę bym im nie wierzyła, niezależnie od tego, co producent "obiecuje" w ulotce ;-) Wiarygodna jest beta - masz <1 więc czekasz na @, masz >20 (umownie) i zaczynasz się cieszyć ;-)
Sikańce kłamią bardzo często - mnie okłamał 1 przy Piotrusiu, a teraz aż 2. Więc naprawdę bym im nie wierzyła, niezależnie od tego, co producent "obiecuje" w ulotce ;-) Wiarygodna jest beta - masz <1 więc czekasz na @, masz >20 (umownie) i zaczynasz się cieszyć ;-)
Przy moim trybie życia to lepiej za wcześnie niż za późno- jak mam sporo pracy to cały dzień w biegu- ani kropli picia i nic nie jesc potrafie przez 2 dni+ faje+ alkohol+ mało snu+ hektolitry kawy. Więc wiesz wole się martwic na zaś niż mysleć co by było gdyby, szczególnie że mój organizm dość wyraźnie mówi mi że coś się zmieniło. Więc ograniczam faje i kawę (nie potrafię odstawić bez dowodu że to konieczne!) alkohol odstawiłam a ilosci pracy nie zmniejsze sama- musze dostać zwolnienie.
Więc wierzę sobie i zapisałam się do gina na nastepny piątek! Jak zdążę to zrobie dzis betę.
Więc wierzę sobie i zapisałam się do gina na nastepny piątek! Jak zdążę to zrobie dzis betę.
anni
Fanka BB :)
Sorga- ja swoim cycolom bardzo wierze - jak zaszlam w ciaze to jeszcze przed @ wskazywaly, ze cos sie zmienilo. Spuchly i sie zylkami pokryly. No i mialam NIESAMOWITA chec na hmm...przytulanko;-) hehehe.
Powodzenia. Wierze w Twoj instynkt. Napisz koniecznie co i jak.
Powodzenia. Wierze w Twoj instynkt. Napisz koniecznie co i jak.
D
dominika88
Gość
Czesc! Przepraszam ze sie tak chamsko Wam na forum wbilam ;-) ale zobaczylam temacik o bolacych piersiach i postanowilam sie Was poradzic. Otoz dzis jest moj 31dc ale moje cykle ostatnio nie sa zbyt regularne Wczesniej, kiedy byly regularne, trwaly ok 31dni. Kochalam sie w tym cyklu z moim narzeczonym kilka razy ale rzecz jasna nie mam pewnosci ze trafilam akurat w owu... No i mam pytanko odnosnie tych piersi. Czy one zawsze na poczatku ciazy bola??? Czy to zalezy od kobiety i jej organizmu??? Bo ja chcialabym aby okazalo sie ze jestem w ciazy ale martwi mnie to ze piersi wcale mnie nie bola.... Czy mozliwa jest ciaza w moim przypadku??? Dodam ze pare dni temu byly one takie inne, czulam jakby mrowienie, klucie.... ale po pewnym czasie ustapilo to i teraz jest ok..... Prosze o odpowiedz Pozdrawiam
Olla
Melowa mamusia:)
Dominika ja mysle ze kazdy organizm jest inny i inaczej sie ciaza objawia,nie pamietam czy mnie piersi bolaly ,chyba nie bo nie narzekalam ale kolezanka powiedziala mi ze jestem w ciazy zanim ja zaczelam w ogole ciaze podejzewac ...po wygladzie piersi wlasnie
Byly takie nabrzmiale i w wyrazne duze zylki...ot w takie wzorki
Byly takie nabrzmiale i w wyrazne duze zylki...ot w takie wzorki
dominika niestety, tylko na podstawie wyglądu i odczuwania piersi nie da się potwierdzić ani wykluczyć ciąży W tym zakresie, wszystkie objawy mogą dokładnie wskazywać zarówno na @ jak i na ciążę
U mnie objawy ciąży ze strony piersi (przy obydwu ciążach) nie różniły się niczym od objawów @.
Najlepiej poczekaj chwilę i zrób test
Powodzenia!
U mnie objawy ciąży ze strony piersi (przy obydwu ciążach) nie różniły się niczym od objawów @.
Najlepiej poczekaj chwilę i zrób test
Powodzenia!
D
dominika88
Gość
Dziekuje Olla za odpowiedz No ja niestety nie zauwazylam u siebie na piersiach zadnych super widocznych zylek (jest moze jedna)... Piersi sa moze lekko nabrzmiale ale nie sadze ze az tak zeby ktos mial to dostrzec No i dzis np odczuwam takie klucie ale to tez mam wrazenie ze tylko w jednej piersi...... wiec to raczej nie objaw ciazowy A tak z innych objawow ktore ostatnoi zauwazylam u siebie to od czasu do czasu (choc od wczoraj juz rzadziej) bole i klucie w podbrzuszu i ciaaaaagle bol glowy (ale na bol glowy duzo osob ostatnio narzeka). Moj sluz jest bialawy i jest go tak srednio. Pozdrawiam
reklama
D
dominika88
Gość
Dzieki Esia :-) Mam zamiar zrobic test tylko tak strasznie boje sie rozczarowania......
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.