reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BÓLE PIERSI-do którego tygodnia ciąży?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tylko, że ja od czasu ciąży mam cykl 25 dniowy wiec teoretycznie dzis jest pierwszy dzień oczekiwanej @

reklama
Sorga no aż chce się powiedzieć - taka stara a w siki wierzy :-D:-D:-D;-)
Sikańce kłamią bardzo często - mnie okłamał 1 przy Piotrusiu, a teraz aż 2. Więc naprawdę bym im nie wierzyła, niezależnie od tego, co producent "obiecuje" w ulotce ;-) Wiarygodna jest beta - masz <1 więc czekasz na @, masz >20 (umownie) i zaczynasz się cieszyć ;-)

Matko co tu za temat ,Sorga chyba za wcześnie na testy -chm choc mnie nigdy nieoszukały i nawet wcześnie były robione

Przy moim trybie życia to lepiej za wcześnie niż za późno- jak mam sporo pracy to cały dzień w biegu- ani kropli picia i nic nie jesc potrafie przez 2 dni+ faje+ alkohol+ mało snu+ hektolitry kawy. Więc wiesz wole się martwic na zaś niż mysleć co by było gdyby, szczególnie że mój organizm dość wyraźnie mówi mi że coś się zmieniło. Więc ograniczam faje i kawę (nie potrafię odstawić bez dowodu że to konieczne!:zawstydzona/y:) alkohol odstawiłam a ilosci pracy nie zmniejsze sama- musze dostać zwolnienie.
Więc wierzę sobie i zapisałam się do gina na nastepny piątek! Jak zdążę to zrobie dzis betę.

Sorga- ja swoim cycolom bardzo wierze - jak zaszlam w ciaze to jeszcze przed @ wskazywaly, ze cos sie zmienilo. Spuchly i sie zylkami pokryly. No i mialam NIESAMOWITA chec na hmm...przytulanko;-) hehehe.

Powodzenia. Wierze w Twoj instynkt. Napisz koniecznie co i jak.

Czesc! Przepraszam ze sie tak chamsko Wam na forum wbilam ;-) ale zobaczylam temacik o bolacych piersiach i postanowilam sie Was poradzic. Otoz dzis jest moj 31dc ale moje cykle ostatnio nie sa zbyt regularne:dry: Wczesniej, kiedy byly regularne, trwaly ok 31dni. Kochalam sie w tym cyklu z moim narzeczonym kilka razy ale rzecz jasna nie mam pewnosci ze trafilam akurat w owu... No i mam pytanko odnosnie tych piersi. Czy one zawsze na poczatku ciazy bola??? Czy to zalezy od kobiety i jej organizmu??? Bo ja chcialabym aby okazalo sie ze jestem w ciazy ale martwi mnie to ze piersi wcale mnie nie bola....:no: Czy mozliwa jest ciaza w moim przypadku??? Dodam ze pare dni temu byly one takie inne, czulam jakby mrowienie, klucie.... ale po pewnym czasie ustapilo to i teraz jest ok.....:confused: Prosze o odpowiedz :tak: Pozdrawiam

Dominika ja mysle ze kazdy organizm jest inny i inaczej sie ciaza objawia,nie pamietam czy mnie piersi bolaly ,chyba nie bo nie narzekalam ale kolezanka powiedziala mi ze jestem w ciazy zanim ja zaczelam w ogole ciaze podejzewac ...po wygladzie piersi wlasnie:D
Byly takie nabrzmiale i w wyrazne duze zylki...ot w takie wzorki:p

dominika niestety, tylko na podstawie wyglądu i odczuwania piersi nie da się potwierdzić ani wykluczyć ciąży :tak: W tym zakresie, wszystkie objawy mogą dokładnie wskazywać zarówno na @ jak i na ciążę :tak:
U mnie objawy ciąży ze strony piersi (przy obydwu ciążach) nie różniły się niczym od objawów @.
Najlepiej poczekaj chwilę i zrób test :tak:
Powodzenia!

Dziekuje Olla za odpowiedz :tak: No ja niestety nie zauwazylam u siebie na piersiach zadnych super widocznych zylek (jest moze jedna)... Piersi sa moze lekko nabrzmiale ale nie sadze ze az tak zeby ktos mial to dostrzec :no: No i dzis np odczuwam takie klucie ale to tez mam wrazenie ze tylko w jednej piersi...... wiec to raczej nie objaw ciazowy:baffled: A tak z innych objawow ktore ostatnoi zauwazylam u siebie to od czasu do czasu (choc od wczoraj juz rzadziej) bole i klucie w podbrzuszu i ciaaaaagle bol glowy (ale na bol glowy duzo osob ostatnio narzeka). Moj sluz jest bialawy i jest go tak srednio. Pozdrawiam

reklama
Dzieki Esia :-) Mam zamiar zrobic test tylko tak strasznie boje sie rozczarowania......:dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry