reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bóle i różne dolegliwości w ciąży...

Nanusia - wczoraj, czy dzisiaj czytałam, że takie upławy to typowy objaw przedporodowy..Że na 2-3 tygodnie przed porodem mogą być bardziej płynne, że będzie ich więcej..Więc to raczej normalne, bo ja zauważyłam u siebie to samo:-( Czasami mam wrażenie, że mi tam coś "chlupie"...

No właśnie, ja mam tak,że po wstaniu z wyrka rano powinnam od razu lecieć założyć wkładkę, bo leci niemiłosiernie.:)

reklama
Karola super, że wszystko jest w porządku i już jesteś w domku :tak:
Anisen mam tak samo z kręgosłupem, a jeszcze teraz T. ma drugą zmianę i muszę sama dzieciaki na górę do spania nosić :sorry2: A jak się położę przy nich na podłodze to przez ten kręgosłup i ogólnie niezdarność podnieść się później nie mogę :-D

czesc dziewczyny!
widze, ze obyte ze wszelkimi bolaczkami jestescie, wiec chcialam Was zapytac, czy macie jakies sprawdzone metody na bol krzyza, dopadl mnie pare dni temu i ledwie sie przejsc po mieszkaniu moge, strasznie ciezko jest mi sie wyprostowac. Nie wiem czy mozna na to zaradzic, czy nic tylko przeczekac

karola całe szczęście wszystko w porządku, tak myślałm ze zostawili Cię w szpitalu na obserwacji

a mnie w ciągu dnia niby nic nie bolało, ale też ledwo człapię ehhh.....

Witam,
A czy któraś z Was cierpi na bezsennośc,bo ja od 2 tygodni spac nie mogę w nocy prawie wcale.Kładę się 5-6 nad ranem wstaję około 11-12.Potem jakoś jeszcze w dzień prze śpie się z godzinkę i tak wkoło.Już zaczyna mnie to nocne siedzenie męczyc i denerwuję się ze coś nie tak.

Joanna
ja mam tak samo, w nocy nie mogę zasnąć, męcze sie niemiłosiernie, wszystko boli wszystko przeszkadza. A potem zasypiam właśnie koło 5-6 jak zaraz budzik ma dzwonić. i najczęsciej jak męża do pracy wyprawie ide dalej do łóżka i śpie do 10-11 i wtedy mi się super śpi.

friggia1985 - mam to samo...i do tego pachwiny. Smaruje sobie na wieczór plecy vickiem i pomaga, ale na dzien nie mam pomysłu...Trzeba chyba przetrzymać :/

mnie sie nawet lekarka pytała czy juz cierpię na bezsenność, bo ponoć na końcówce to normalne i wiekszość dziewczyn tak ma, ale u mnie jest na odwrót i teraz śpię jak smok...całe szczęście, bo chociaż sie teraz wyśpię...

reklama
Mi na kregoslup pomaga cieply oklad z woreczka z pestkami czeresni. Polozna w szkole rodzenia nam powiedziala ze to bardzo dobrze dziala na bole kregoslupa rowniez podczas porodu wiec sobie taka poduszeczke wypchana pestkami czeresni kupilam i faktycznie czyni cuda :-)

Do góry