wielomatka
Fanka BB :)
Mika - super, że tak szybko się udało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grabarzenka - ale to po jakim mleku ona wymiotuje? Dostaje jeszcze mm?
Pije mm raz w nocy i po nim dostaje suchego kaszlu, cały czas jej pływa wszystko od żołądka do przełyku aż w końcu wymiotuje. Trudna historia. Od tak silnego refluksu ma odruch wymiotny non stop. Nawet po minucie płaczu od razu wymiotuje.Grabarzenka a może córka ma alergię na mleko ?
Ann, to chyba zależy od dziecka. Niektóre są gotowe iść np. rok wcześniej do zerówki, inne nawet normalnym trybem mają problemy. Moja siostra cioteczna teraz ,,walczy" o styczeń, już jej czop odchodzi 3-ci tydzień. Szyjka się skracała od 18 tygodnia. Ale chyba donosi (termin na 5 I) - nikt nie dawał na to szans. Ja bym z kolei ,,wolała" (jeśli można coś sobie wybierać ) w takiej sytuacji grudzień. I tak wyjdzie, kiedy będzie chciało . W sumie że stycznia zawsze możesz wcześniej puścić wcześniej, jakbyś zobaczyła, że sobie lepiej radzi?Wielomatka ja dokładnie jak Ty jestem przerażona tym, jak sobie poradzę po porodzie sama z dwójką małych dzieci. Najchętniej lezalabym cały dzień i nie robila nic, nawet czytać mi się nie chce. Może pogoda robi swoje, może brak świeżego powietrza i po prostu za mało ruchu ? Ale tak myślę że jestem już tak blisko, może udałoby się jednak przeciągnąć i urodzić po nowym roku bo od kilku osób słyszałam że dzieci z końcówki roku mają gorzej w przedszkolu, szkole ...