To moja chyba mi daje fory po tej ciąży i porodzie ☺ cały czas śpi i je i tak w kółko a dziś w nocy spała od 1 do 6.30 i to w sumie ja ja obudziłam bo się już martwiłam. Nie sądziłam że takie dzieci istnieją
moja pierwsza córcia budziła się co 1 h i to od samego początku
w życiu by mi przy piersi nie zasnęła a ta śpi i śpi ☺
Moje marzenie haha koleżanki córka tez tak wstawala malo, mój za to wstawal co godzinę na mleko i teraz mam marzenie zeby spala w nocy a jak bedzie to zobaczymy hehehehe
Pamiętam w szpitalu była dziewczyna co jej dziecko ciągle spało w nocy i ja zazdrościłam jej normalnie
@kwiatek250 nie czuj na sobie presji ze musisz karmic KP, nie czuj się winna, że nie najada się Twoim mlekiem, z synkiem mialam takie wyrzuty ze nie karmie bo każdy mowil KP KP tzn karmiłam miesiąc, on się nie najadał, płakał, potem wyszła alergia ja nie jadlam dużo rzeczy a i tak mleko moje go uczulalo,
W pewnym momencie pewna mądra Pani powiedziała, żebym przeszła na mm jeśli się męczę bo dziecko wysysa z piersia moje nerwy
Ile ja się oplakalam ze nie karmie, że jestem beznadziejna matka bo nie mogę nakarmić dziecka i wiesz co? To był najgorszy moj błąd, teraz podchodzę do tego, że co bedzie, nie mam na to takiego wpływu
Mogę walczyć herbatkami i laktatorem (z synkiem walczyłam) ale jeśli się nie uda... Trudno
Moj syn to okaz zdrowia, pierwszy antybiotyk jak mial 3 lata dopiero zaczął mieć katar jak poszedł do przedszkola
Jeśli chodzi o więzi, że przy KP są lepsze itp to niewiem chyba by ze mnie nie zszedł jeśli by tak faktycznie było bo teraz jest ogromnie przywiązany i ciągle podchodzi i mnie całuje
Tak więc nie zadręczaj się, walcz ale nie z musem, że musisz, bo malutka czuje Twój stres nerwy i wysysa to z mlekiem
Podejdź do tego, że będzie co ma być, mm nie jest takie złe
Walka o KP. To bardzo ciężka sprawa, nie poddawaj się, walcz ile się da a jeśli nie wyjdzie to też nie miej wyrzutów :*