Diabetolog swoja droga. A obserwowanie łożyska z ginem. Taką info dostałam ostatnio na wizycie, że teraz w związku z moją cukrzycą będziemy sie widywać częściej. Wczesniej mialam co 4 tygodnie wizyty. Moze tu chodzi o moja insuline. Bo mam kuzynke, ktora tez ma cukrzycę, prowadzi ją ten sam lekarz a ma normalnie wizyty co 4 tyg. A juz jest na koncóweczce.A to z ginekologiem? Myslalam ze to z diabetologiem jeżeli chodzi o cukrzyce
reklama
Aniteczka31
Fanka BB :)
A bierzesz insulinę?Diabetolog swoja droga. A obserwowanie łożyska z ginem. Taką info dostałam ostatnio na wizycie, że teraz w związku z moją cukrzycą będziemy sie widywać częściej. Wczesniej mialam co 4 tygodnie wizyty. Moze tu chodzi o moja insuline. Bo mam kuzynke, ktora tez ma cukrzycę, prowadzi ją ten sam lekarz a ma normalnie wizyty co 4 tyg. A juz jest na koncóweczce.
jestemtu
Ja jak już zaczęłam 3 trymestr to co 2 tyg. I dobrze bo chyba będę spokojniejsza. Chyba że nadal będę panikować przed każdą wizyta czy aby na pewno wszystko jest ok [emoji848][emoji85]Dziewczyny a co ile chodzicie na wizyty?
Każda z Nas panikuje przed kolejna wizyta, czy wszystko jest ok. Myślę że i kobiety w ciąży bez problemow przeżywają wizyty. A co dopiero my te z naszymi szyjkami... ostatnio mój lekarz że względu na to, że 15 sierpnia to święto, to zaproponował za 3 tygodnie. A ja ze w życiu dla swojego spokoju chce mieć w czwartek przed świętemJa jak już zaczęłam 3 trymestr to co 2 tyg. I dobrze bo chyba będę spokojniejsza. Chyba że nadal będę panikować przed każdą wizyta czy aby na pewno wszystko jest ok [emoji848][emoji85]
Sunflower01
Max co 2 tygodnie, czasem częściej jak mnie bardzo boliDziewczyny a co ile chodzicie na wizyty?
Tak, mam nocna insulineA bierzesz insulinę?
Aniteczka31
Ja tez sie obawiam ze bede miała wprowadzona bo mi rano cukry skacząTak, mam nocna insuline
Malinka184
Ja jestem świeżo po grzybicy i też latalam co chwile. Czułam pieczenie, i nawet lekki ból. Myślałam, że od luteiny...Dziewczyny zaczęłam się martwić że mam jakąś iinfekcje bo latam do łazienki co 30 minut
reklama
Ja mam insuline, ale cukier nocny najgorszy. Narazue jestem na 10 jednostkach. Za 2 tygodnie mam dopiero wizyte u diabetologa, bo jest na urlopie. Wiec musze czekac. Nie chce juz sama podwyzszac.Ja tez sie obawiam ze bede miała wprowadzona bo mi rano cukry skaczą
Podziel się: