reklama
Pociesze Ciebie ja te twardnienia mam już od 20 tc i wierz mi też mi lekko nie było i nie jest. Teraz to mam ich dużo więcej, naprawdę dużo i też stresuja. Ale tłumacze sobie, że tylko spokój może Nas uratować i mieć wiarę że będzie dobrzeNo dokładnie, tym bardziej ja dopiero 26tc
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja co 2 tygodnie od 30 tc
Teraz co 2 tygodnie, bo szyjka jest bardzo krótka a wcześniej co 3 tygodnie.Dziewczyny a co ile chodzicie na wizyty?
Malinka184
Fanka BB :)
Niestety chyba na recepte. To dosc mocny lek i trzeba go koniecznie skonsultowac z lekarzem. Moze poproś o taki specyfik przy okazji kolejnej wizyty albo o coś podobnego. U mnie działa w ten sposób, że mocno uspokaja, usypia i wycisza skurcze. Pozwala przetrwać te gorsze kryzysy, bo nie biore go codziennie. Gdzieś na forach czytałam, że dziewczyny dość chętnie po niego sięgają w ciąży, niektóre codziennie , ale na to to ja bym już sie nie odważyłaCzy to na receptę? Mi najczęściej właśnie na lewym boku twardnieje, jak zmieniam pozycje przechodzi po chwili. Jak jest twardy 3 razy w ciągu godziny biorę nospe.. Boję się żeby nie trafić do szpitala znowu
Zapytam codziennie to ja się boję nawet nospe braćNiestety chyba na recepte. To dosc mocny lek i trzeba go koniecznie skonsultowac z lekarzem. Moze poproś o taki specyfik przy okazji kolejnej wizyty albo o coś podobnego. U mnie działa w ten sposób, że mocno uspokaja, usypia i wycisza skurcze. Pozwala przetrwać te gorsze kryzysy, bo nie biore go codziennie. Gdzieś na forach czytałam, że dziewczyny dość chętnie po niego sięgają w ciąży, niektóre codziennie , ale na to to ja bym już sie nie odważyła
Eh... Nawet nie wiem co Ci powiedzieć... Te nasze organizmy potrafią spłatać niezłe figle...Witam się z Wami. W piątek zaczynam 40 tydzień, dzisiaj wtorek a tu nadal cisza, żadnego skurczu. Czop odszedł prawie 2 tyg temu, brzuch opadł prawie 3 tyg temu. Lekarz do mnie dzwonił i powiedział, ze taka moja uroda. Jaka? Podobno często kobiety z tą niewydolnością ciśnieniowo-szykową przenoszą ciążę. No ja nie mogę, bo mam cukrzycę ciążową więc do niedzieli mam czas, a jak nie to na pocieszenie moj doktorek mowi tak:
"W poniedziałek zapraszam na odział, podamy oksytocynkę, damy znieczulenie, rozwarcie duze jest, to szybko pójdzie, bo Pani i tak do poniedziałku raczej nie urodzi" - te słowa piszczą mi w uszach jak klakson. Pytał czy "coś działamy z mężem" no i co z tego jak nic się nie dzieje. Wczoraj cały dzień na spacerze, łażenie po sklepach, wieczorem skakanie na piłce i jedyne czego dostałam to bólu głowy. Przepraszam, że Wam tu narzekam ale jestem sfrustrowana, bo czuję się oszukana.
Ja teraz mam mieć czesciej, co 2, max 3 tygodnie. Ale to bardziej ze wzgledu na cukrzycę i insulinę.Dziewczyny a co ile chodzicie na wizyty?
Aniteczka31
Ja cały czas co 2 tyg chociaż lekarz mowil ze wystarczy co 3Dziewczyny a co ile chodzicie na wizyty?
reklama
Aniteczka31
A to z ginekologiem? Myslalam ze to z diabetologiem jeżeli chodzi o cukrzyceJa teraz mam mieć czesciej, co 2, max 3 tygodnie. Ale to bardziej ze wzgledu na cukrzycę i insulinę.
Podziel się: