A jak tam u Ciebie?Hejka , jak tam samopoczucie?
reklama
Ja mam 4 dni do donoszonej ciąży, 11-12 do ewentualnego Cc, już ostatnia prosta choć nadal zaciskam nogi. Codziennie cos prasuje, piorę, odwiedzam ogród i po tych 12 tygodniach leżenia plackiem w końcu odżyłam, ale lęk nadal pozostał, że raz mocno zakłuje lub poczuje skurcz to ma przynajmniej pół godziny się kładę.
Mój lekarz mimo iż obstawiał że w 25tc urodzę, maksymalnie wróżył dociągnięcie do 30go teraz mówił, że gdyby nie Cc to pewnie bym przenosiła .
czytam teraz wasze posty i myślę, że przed chwilą też byłam w 22-24 tc i tak szybko minęło.
Mój lekarz mimo iż obstawiał że w 25tc urodzę, maksymalnie wróżył dociągnięcie do 30go teraz mówił, że gdyby nie Cc to pewnie bym przenosiła .
czytam teraz wasze posty i myślę, że przed chwilą też byłam w 22-24 tc i tak szybko minęło.
Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Jej ale Ci zazdroszczę szef czy pessar ? Kiedy lekarz pozwolił Ci wstać i chociaż trochę coś porobić???Ja mam 4 dni do donoszonej ciąży, 11-12 do ewentualnego Cc, już ostatnia prosta choć nadal zaciskam nogi. Codziennie cos prasuje, piorę, odwiedzam ogród i po tych 12 tygodniach leżenia plackiem w końcu odżyłam, ale lęk nadal pozostał, że raz mocno zakłuje lub poczuje skurcz to ma przynajmniej pół godziny się kładę.
Monikacyganiocha
U mnie dziś straszne nudy , cieszę się że już weekend nie będę siedziala w tym domu sama.A jak tam u Ciebie?
Monikacyganiocha
12 tygodni leżałaś całkowicie plackiem? Tylko kibelek? I podawali ci wszystko ? Czy wstawalas chociaż zrobić sobie herbaty ?Ja mam 4 dni do donoszonej ciąży, 11-12 do ewentualnego Cc, już ostatnia prosta choć nadal zaciskam nogi. Codziennie cos prasuje, piorę, odwiedzam ogród i po tych 12 tygodniach leżenia plackiem w końcu odżyłam, ale lęk nadal pozostał, że raz mocno zakłuje lub poczuje skurcz to ma przynajmniej pół godziny się kładę.
Mam szew od 14 tc ze względu na wcześniejsze straty. Wstawałam tylko do wc i na obiad, od 30tc wstawałam tez na pozostałe posiłki wtrakcie świąt wielkanocnych zaszalałam i nawet wyszłam na podwórko, a od 32 trochę wie aktywizowałam, by po 34 już codziennie raz zaliczać schody (by móc wyjsć z domu na ogród), po wizycie w 35+6 funkcjonuje już całkiem normalnie i o dziwo nic się nie dzieje.Jej ale Ci zazdroszczę szef czy pessar ? Kiedy lekarz pozwolił Ci wstać i chociaż trochę coś porobić???
Monikacyganiocha
Ja leżę od 22 tydz mam już 28tydz wstaje tylko do łazienki. Jem na leżąco za 2 tygodnie mam wizytę u ginekologa to będzie już 30 tydzien mam nadzieję że usłyszę dobre wieści i będę mogła coś więcej porobić.Mam szew od 14 tc ze względu na wcześniejsze straty. Wstawałam tylko do wc i na obiad, od 30tc wstawałam tez na pozostałe posiłki wtrakcie świąt wielkanocnych zaszalałam i nawet wyszłam na podwórko, a od 32 trochę wie aktywizowałam, by po 34 już codziennie raz zaliczać schody (by móc wyjsć z domu na ogród), po wizycie w 35+6 funkcjonuje już całkiem normalnie i o dziwo nic się nie dzieje.
KiniakB
Jutro zaczynam 37+0 wczoraj ginekolog powiedział ze mogę wstać i robić juz wszystko co chce, wyrwałam się od razu na spacer z mężem, a dziś mam zakwasy jak cholera ubralam sie juz dziś jak człowiek, powiedziałam lekarzowi ze pewnie zaraz urodze jak mi juz wstac pozwolił wiec się długo nie nacieszę, ale korzystam , szyjka juz mega krótka, ale nie ma jeszcze rozwarcia wiec jest ok po 17tygodniach lezenia w końcu czuje ze żyje
dzuliana95
Cześć dziewczyny jestem obecnie w 29 tygodniu.mam 2.2cm szyjki jak sobie poradzlisicie z tym u mnie miesiąc temu była 3.03 teraz 2.2cm trochę mnie martwi.
reklama
Jak na 29tc to ta szyjka nie jest tragiczna. Masz krążek lub szew? Jakieś leki, zalecenia?Cześć dziewczyny jestem obecnie w 29 tygodniu.mam 2.2cm szyjki jak sobie poradzlisicie z tym u mnie miesiąc temu była 3.03 teraz 2.2cm trochę mnie martwi.
Podziel się: