reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dostalam ten celeston jakoś przed 21 i w nocy poczulam straszne mrowienie i dretwienie rak :/ cały czas mi sie to utrzymuje :( i teraz nie wiem czy to po tym leku czy po zwiększonej ilości magnezu bo dali mi dwie tabletki na raz... :/ nawet telefon ciężko mi trzymac

reklama
A i mam pytanko to mamusiek sierpniowych, wasze dzidzie całe dnia was męczą czy co jakis czas. Bo mnie Zośka budzi tak od 6 buszuje tak do 12 a potem uruchamia się dopiero przed wieczorem. Więc można powiedzieć że tak od 12 do 18 śpi czy to normalne ?

Dostalam ten celeston jakoś przed 21 i w nocy poczulam straszne mrowienie i dretwienie rak :/ cały czas mi sie to utrzymuje :( i teraz nie wiem czy to po tym leku czy po zwiększonej ilości magnezu bo dali mi dwie tabletki na raz... :/ nawet telefon ciężko mi trzymac

Eh ja nie pomogę, bo nie mam pojęcia😔 a nie masz tam blisko lekarza lub pielęgniarki?

Dziś rozmawiałam z ciotka która urodziła 4 dzieci tak od 20 tygodnia problemy z szyjką założony krążek tylko napewno trochę inny bo to było z 25 lat temu i słuchajcie chodziła z rozwarciem 3,4 cm i z tym krążkiem, przepraszam chodziła zapier... w polu bo kiedyś to nie było ,ciaza to nie choroba do pola !!! Każde z jej dzieci urodzone po terminie i do tego wyjmowane kleszczami bo nie chciały wyjść! Poprawiła mi humor 😊😉

A i mam pytanko to mamusiek sierpniowych, wasze dzidzie całe dnia was męczą czy co jakis czas. Bo mnie Zośka budzi tak od 6 buszuje tak do 12 a potem uruchamia się dopiero przed wieczorem. Więc można powiedzieć że tak od 12 do 18 śpi czy to normalne ?

Jak najbardziej normalne. Ja mam tak samo. Albo jak zjem coś, co małemu posmakuje hehe a czy też masz takie czasami bolesne te ruchy?

Dziś rozmawiałam z ciotka która urodziła 4 dzieci tak od 20 tygodnia problemy z szyjką założony krążek tylko napewno trochę inny bo to było z 25 lat temu i słuchajcie chodziła z rozwarciem 3,4 cm i z tym krążkiem, przepraszam chodziła zapier... w polu bo kiedyś to nie było ,ciaza to nie choroba do pola !!! Każde z jej dzieci urodzone po terminie i do tego wyjmowane kleszczami bo nie chciały wyjść! Poprawiła mi humor 😊😉

A dzięki Tobie i Twojej cioci ja się teraz lepiej czuję. Jednak nadzieja nie może być tylko dla tych głupich heh 😖

Jak najbardziej normalne. Ja mam tak samo. Albo jak zjem coś, co małemu posmakuje hehe a czy też masz takie czasami bolesne te ruchy?
U mnie najgorzej jest jak moj Mariusz wraca z paracy i zaczyna z nia rozmawiac i calowac po brzuchu matko kochana mam wtety wrazenie ze chce wyjsc przez pepek i od razu wielka gulka po lewej lub prawej stronie i się rozpycha i się rozciąga a ja mało się nie zesram z bólu hahahahaha 😊 a głupek się cieszy że córeczka tatusia 😊 koniaki są nieprzyjemne jak kopie po pecherzyu i tak na dole mam wrażenie że ona już mi siedzi w szyjce 😱😱😱 i to rozciąganie cos strasznego naprawdę

reklama
Moja jest aktywna całą dobe:p najbardziej jednak ok. 16 i potem o 23. Wczoraj siedziałam sobie w ogródku to nie wiedziałam jak się ułożyć, bo rozpychala się w każdą strone:D

Do góry