Dziewczyny a jak wasza morfologia, żelazo itd?ja za 2 dni zaczynam 4 tydzień!!! Mam to samo co Ty , telewizora nie oglądam już z 4 dni mam go dość. Ja jak wstaje do łazienki też mi słabo i do tego latają mi przed oczami iskierki
reklama
Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Dopiero co wczoraj się załatwiłem za wszystkie czasy więc kurczę chyba to nie jelita !!! Tak sobie wmawiam i mi lepiej Boli mnie ten brzuch po bokach i czasem koło pępka. Sama nie wiem czy to normalne czy coś się dzieje ! Ta niepewność jest straszna. A z drugiej strony ja nie mam prawie brzucha i mała co chwilę się rozciąga więc może przez to te bóle..Wiesz, mi też jelita dokuczają i dzidzia mi je tak upchała w różne miejsca, że czuję jak mi się czasami przesuwa to, co trafiłam heh i czasami kolki od gazów, bo np ja mam problemy z wypróżnianiem i też mnie przez to po bokach boli. Albo też dzidzia kopie i się rozpycha
Ale tak to Cię nic nie boli?
Monikacyganiocha
Miałam zaparcia od prawie 4 tygodni. Ale wczoraj wszystko zostawiłam w kibelku. I się zastanawiam czemu nadal boli ...A masz zaparcia? Ja nie zapomne jak mnie napieprzal brzuch na wysokości pępka po bokach[emoji2356] Kupiłam syrop i espumisan brałam... Mialam kilka takich akcji ehh... A co się strachu na jadłam to moje[emoji2356]
Monikacyganiocha
Ja badania krwi 2 tyg temu idealneDziewczyny a jak wasza morfologia, żelazo itd?
Monikacyganiocha
Ja mam codziennie strasznie myśli jak wkładam luteine! Naprawdę ten krążek mam na pół palca przecież to cholernie mało. Nieraz jest wyżej ale bardzo rzadko.... lepiej by było mi psychicznie gdybym nie musiała tam grzebaćCzyli jest ok, bo ja już mam takie myśli czasami, że nie wiem.
Amnesia
Moja morfologia też ok. Tylko ten cukier diabli mi podstawili bo w domu mam super.
Ja już nie wiem co mam pisać. Raz się śmieje, raz płacze. Już nie wiem czy to hormony czy głowa. Jeszcze mąż wyszykował mi kolacje jak dla ,,tucznika" przychodzi i mówi tak ciepło i spokojnie ,,zjedz, bo musisz mieć siły" aż herbatę rozlałam ze śmiechu. Jak tu nie docenić męża w takiej sytuacji
Mnie też już wszystko strzyka i po bolewa. Może rzeczywiście masz problem z jelitami @Monikacyganiocha . A kiedy masz wizytę u lekarza?
Ja już nie wiem co mam pisać. Raz się śmieje, raz płacze. Już nie wiem czy to hormony czy głowa. Jeszcze mąż wyszykował mi kolacje jak dla ,,tucznika" przychodzi i mówi tak ciepło i spokojnie ,,zjedz, bo musisz mieć siły" aż herbatę rozlałam ze śmiechu. Jak tu nie docenić męża w takiej sytuacji
Mnie też już wszystko strzyka i po bolewa. Może rzeczywiście masz problem z jelitami @Monikacyganiocha . A kiedy masz wizytę u lekarza?
Amnesia
Ja mam codziennie strasznie myśli jak wkładam luteine! Naprawdę ten krążek mam na pół palca przecież to cholernie mało. Nieraz jest wyżej ale bardzo rzadko.... lepiej by było mi psychicznie gdybym nie musiała tam grzebać
Mój też krąży, choć ostatnio siedzi wyżej ale jak przychodzi zaparcie, to znów nisko. Podobno krążek może być i poziomo i pionowo, bo to zależy od naturalnej krzywizny szyjki.
Amnesia
ja za 2 dni zaczynam 4 tydzień!!! Mam to samo co Ty , telewizora nie oglądam już z 4 dni mam go dość. Ja jak wstaje do łazienki też mi słabo i do tego latają mi przed oczami iskierki
Tak sobie myślę, że gdybyśmy się spotkały w realu, to jak dwa ciążowe paralityki
Monikacyganiocha
W czwartek. Więc jeszcze chwila. A Ty nie masz żadnych boli brzucha ? Może tam się wszystko rozciąga i może dlatego.Moja morfologia też ok. Tylko ten cukier diabli mi podstawili bo w domu mam super.
reklama
Amnesia
W czwartek. Więc jeszcze chwila. A Ty nie masz żadnych boli brzucha ? Może tam się wszystko rozciąga i może dlatego.
No mnie też boli brzuch. Zwłaszcza gdy coś zjem bo przez to leżenie bardzo słabo trawię i tak mi się to wszystko gromadzi. Może przez te zaparcia masz kolki tak jak ja. Mi tylko rozmasowywanie jelit pomaga. Nawet okładu nie ma jak zrobić. Dokładnie gdzie Cię boli? Jak po bokach to tak jak mnie, nie dość, że problem z jelitami to i jeszcze wszystko się rozciąga. Mi się aż skóra na plecach wyprostowała jak jedwab przez te ciągnięcia.
Podziel się: