U
użytkownik 902
Gość
Anima krzyza? Jesteś pewna że to nic nie promieniuje? Nerki na przykład. Skurcze też mogą być krzyżowe,ale to raczej taki tępy i ciągły ból, potem odpuszcza i potem znowu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też z okolic poznania masz info które szpitale już zamknięte?Mi na każde wstanie z łóżka też się spina...
Narazie jestem w domu, odesłali mnie, bo miejsca nie mają...ale do jutra powinnam dać radę się dostać...w Poznaniu po kolei zamykają szpitale z powodu braku miejsc...masakra jakaś.
Co do luteiny nie wiem...też tak czasem mam, ale u mnie to raczej kwestia rozluźnienia tam na dole[emoji39]
No promieniuje do dolu samego... co jakis czas mnie łapie i odpuszcza fakt, czasem az sie wyginam nerki raczej nie bo innych objawów nie zaobserwowalam. Dzis wyjątkowo duzo razy czulam ten bol krzyża a tak to raz, dwa na dzień.. dlatego sie zapytalam kurde na razie żyje, nie bede latać po sszpitalach moze okazac sie to blahe .. wkońcu niedługo termin i nie.wpuszcZa mnie do.sZpitala jak z kazda pierdola bede jezdzic ehAnima krzyza? Jesteś pewna że to nic nie promieniuje? Nerki na przykład. Skurcze też mogą być krzyżowe,ale to raczej taki tępy i ciągły ból, potem odpuszcza i potem znowu
Może nie pulsujacy ale ból porodowy z krzyża mnie zatykalDziewczyny które już rodziły..
Pulsujacy częsty bol krzyza az mnie zatyka.. od paru dni :/
Miala któraś podobnie??:/
Ja nie wiem czy to porodowy bo to.pierwsza ciaza ale wątpię bo mam to.od.paru dni i lapie mnie z dwa razy na dzień i odpuszcza.. a dzis to więcej dlAtego sobie pomyslalam, ze zapytam Was, które juz rodziły i maja wieksze pojęcie hehMoże nie pulsujacy ale ból porodowy z krzyża mnie zatykal
To.ja nie wiem co mi dolega moze to zbyt duża dawka ruchu .. bo do ttego tez twardy brzuch dosc boleśnie twardnieje i to tez mnie przytyka doktor mi mówił ze organIzm sie przygotowuje do porodu po prostu i nie brać żadnej nospy, ale już blondynka o plecy nie zapytałam ehMnie skurcze też zatykały,ale nie były pulsujące,raczej tępe i ciagle, te z krzyża najgorzej wspominam
Dzięki, to chyba to ;-) Oczywiście normalnie bym się nad tym nie zastanawiała, ale przez tą szyjkę to już schizuje...Co do luteiny nie wiem...też tak czasem mam, ale u mnie to raczej kwestia rozluźnienia tam na dole
Takie skurcze mogą zwiastowac poród. Moje porody były szybkie i zaczęły się odejściem wód ale koleżanka miała takie bole jak Ty kilka dni zanim urodziła. Mówiła że się nasilaly.Ja nie wiem czy to porodowy bo to.pierwsza ciaza ale wątpię bo mam to.od.paru dni i lapie mnie z dwa razy na dzień i odpuszcza.. a dzis to więcej dlAtego sobie pomyslalam, ze zapytam Was, które juz rodziły i maja wieksze pojęcie heh