reklama
Tak. Dokładnie. Mija tydzień za tygodniem. Nawet na nic nie robieniu. Ja spokojnie odliczam do kolejnej wizyty.Tak naprawdę 3 miesiąc w porównania do życia to nic, dzieci się urodza i zapomnimy o tym bardzo szybko. Dziś minął tydzień odkąd trafiłam do szpitala i leżę plackiem, nie wiem kiedy on minął oby kolejne tyg leciały tak samo.
Paula_12345
Fanka BB :)
Leukocyty ostatnio miałam 13. Cała ciążę mam je lekko podwyższone, gin mówi że to normalneNo właśnie w google sa ,kejsy' gdzie ludzie mieli podwyzszone crp przy cieśni. A jakie masz leukocyty?
Ja
Ja teraz mam też podwyższone i nie jest źle. Jak się wpiernicza samo białko to chyba normalne... Jeszcze doktorek mi mówił ostatnio że nie mam sobie szczędzić mięska a ja dwa kawałki jem na obiad to już przesada. Chyba nie wierzy że tyle jem tego mięcha.Leukocyty ostatnio miałam 13. Cała ciążę mam je lekko podwyższone, gin mówi że to normalne
Zzzzzz
@Paula_12345 to zbliżone wyniki do moich. Na wszelki wu zrobię posiewy ale podejrzewam że to od tej cieśni. Ja nie moge rano zgiąć palców tak boli (
Ynka89
Aktywna w BB
Dobre wytłumaczenie całej sytuacjiJa się pytam dlaczego nie mogę mieć normalnych wyników, normalnej ciąży... Moze to tak ze nasze ciaze sa trudne tylko dlatego że nasze dzieci beda wybitne. Ja bym tam chciala żeby Zuza zostala astronautka i odkryla np jakas plantete. O!
reklama
Paula_12345
To jest niefajne mi pomogło trochę odstawienie soli i wszystkich słonych rzeczy. Jadłam wcześniej trochę precelków bo pomagały na zgagę, więc teraz za to mam częściej zgagę ale mniej wody gromadzę i jest trochę różnica. Kawa i pokrzywa też trochę pomagają, a najbardziej fajny masaż zrobiony przez męża plus leżenie z nogami do góry przed spaniem. Ale te nadgarstki i tak budzą mnie w nocy :/ potrafię przybrać 2kg w 1 dzień i potem w 2 dni to zrzucić@Paula_12345 to zbliżone wyniki do moich. Na wszelki wu zrobię posiewy ale podejrzewam że to od tej cieśni. Ja nie moge rano zgiąć palców tak boli (
Podziel się: