Może nie dadzą nam tak popalić jak się urodzą skoro jl takie ciąże przeżywamy ?Dobre wytłumaczenie całej sytuacji
reklama
Ynka89
Aktywna w BB
Na to trzeba liczyćMoże nie dadzą nam tak popalić jak się urodzą skoro jl takie ciąże przeżywamy ?
Marta94
Zaangażowana w BB
Witam was dziewczyny jestem tu nowa.. mam nadzieje ze was znajdę jakie oparcie
Aktualnie jestem w 27 tc.
Od 20 tygodni mam twardnienia/napinania brzucha mimo ze na usg jest wszystko dobrze szyjka tez się trzyma.. a mi tak czasami twardnieje ten brzuch ze już nie wiem co robić.. w poniedziałek byłam na wizycie i wszystko było dobrze.. a czasami mam takie dni ze mi ciężko chodzić... już nie wiem co o tym myśleć tez tak macie ?
Od 20 tygodni mam twardnienia/napinania brzucha mimo ze na usg jest wszystko dobrze szyjka tez się trzyma.. a mi tak czasami twardnieje ten brzuch ze już nie wiem co robić.. w poniedziałek byłam na wizycie i wszystko było dobrze.. a czasami mam takie dni ze mi ciężko chodzić... już nie wiem co o tym myśleć tez tak macie ?
Ola124
Fanka BB :)
Witam was dziewczyny jestem tu nowa.. mam nadzieje ze was znajdę jakie oparcie
Skoro na usg jest dobrze to mogą być te skurcze które w ciąży po 20tc występują i są zupełnie normalne. Warto brać duże dawki magnezu bo działa rozkurczowo i pomaga. można tez doraźnie nospe
Marta94
Zaangażowana w BB
Skoro na usg jest dobrze to mogą być te skurcze które w ciąży po 20tc występują i są zupełnie normalne. Warto brać duże dawki magnezu bo działa rozkurczowo i pomaga. można tez doraźnie nospe
Ale to jest możliwe żebym aż tak je miała i tak często czasami ? Nie boli mnie to ale jest nie przyjemne .
Biorę magnez + nospa + luteina.
Ola124
Ale to jest możliwe żebym aż tak je miała i tak często czasami ? Nie boli mnie to ale jest nie przyjemne .
Biorę magnez + nospa + luteina.
Ja już przy założonym szwie tez miałam taki czas ze brzuch się napinal, pojechałam na sor i tam mi lekarz powiedział ze to zupełnie normalnie i ni ma się co martwić. Dostałam właśnie wtedy magnez i nospe i od kiedy biorę codziennie 3x1 to jest dużo lepiej, czasem jeszcze się zdarza ze się napina ale grunt ze nie boli
Oczekujaca123
Marta94
Zaangażowana w BB
Ja już przy założonym szwie tez miałam taki czas ze brzuch się napinal, pojechałam na sor i tam mi lekarz powiedział ze to zupełnie normalnie i ni ma się co martwić. Dostałam właśnie wtedy magnez i nospe i od kiedy biorę codziennie 3x1 to jest dużo lepiej, czasem jeszcze się zdarza ze się napina ale grunt ze nie boli
Czasami mam takie dni ze rzadko ich odczuwam w czasami to jest jakieś apogeum tych twardnien..
pisze do tej mojej ginekolog ona już mnie uważa za kompletna panikare.. bo tutaj na badaniu okej a ja shizuje.. ale jak mnie czasami denerwują te napinania bo jest to nie przyjemne.. ale moja mówi ze to normalne
reklama
Podziel się: