reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny ja tez nie spalam dobrze juz na koniec. A teraz jest jeszcze gorzej. Maly mi dzisiaj spedzil cala noc na cycku. W ogóle oka nie zmruzylam. A bylo ciezko co chwile siadac na pupe po cesarce. Moze dzisiaj do domu wyjdziemy. Czekamy na crp.
Baska a kiedy pobierali tp CRP? Czekasz na wynik od wczoraj ?! Eh...
Oby bylo dobrze. Trzymaj sie ;*

reklama
Nie wczoraj juz byl wynik spadlo z 13 na 11. Ale dzisiaj tez musza sprawdzic. Norma do 10 ale lepiej by bylo niskie. Ginekologicznie dostalam zgode na wyjscie jeszcze tylko maluch musi dostac. A jak nie to jutro.

O
Moja gin na te wszystkie moje gluty poradzila mi 10dniowa irygacje z wody utlenionej

Mieszam wode mineralna z woda utleniona (na oko, robie sobie w kubeczku na mocz) i strzykawka 10nl wstrzykuje sobie potem obmywam ta woda utleniona wargi sromowe i reszte tych okolic lacznie z odbytem - dzuala odkazajaco. Mialam zalecebie robic to 10dni rano i wieczorem. Potem 10 dni bralam vitagyn C, potem wlasciwie do teraz płukanke z wody utlenionej stosuje raz na tudzien, plus raz na tydzien vitagyn C i raz lub 2 razy na tydzien lactovaginal[/QUOTE
Kupię sobie narazie ten vitagyn c. A z wodą pomyślę, bo ja się boję takich eksperymentów :D chociaż w sumie może nie środek ale z zewnątrz bym użyła..

Basiu oby CRP spadło, w domku pomoże Ci mąż i córeczka :)

Mnie dzis znowu odpadl czesc czopu OBRZYDLIWE. Zgodnie z poradami @Oczekujaca123 zrobilam temu foto, zeby pokazac ginowi na wizycie, ktora mam dopiero w piatek.
Kurcze jeszcze nie chce rodzic :((

Basiu oby CRP spadło, w domku pomoże Ci mąż i córeczka :)

Mnie dzis znowu odpadl czesc czopu OBRZYDLIWE. Zgodnie z poradami @Oczekujaca123 zrobilam temu foto, zeby pokazac ginowi na wizycie, ktora mam dopiero w piatek.
Kurcze jeszcze nie chce rodzic :((

Ja to bym już chciała urodzić, mam mega złe samopoczucie, ale mi nic nie odpada jeszcze i nic sie nie dzieje :-(
Jakiego koloru ten czop? To taki glutek? :/

@Audia20 Ja już się przyzwyczaiłam, że czasem, jak bardzo boli, to po prostu nie zasnę i tyle. Mąż w łóżku (u mnie rzadkość, więc raczej doceniam) przydaje się o tyle, że awaryjnie zrobi masaż, co trochę pomaga. Wczoraj był taki dzień, że wiedziałam, ze nie zasnę, więc sobie puściłam amsra na youtubie i zadziałało. Ale czasem trzeba po prostu odpuścić i uznać, że trudno - nie będziemy spać w nocy, to odeśpimy w ciągu dnia (chyba że masz coś na głowie). Jak nie śpisz z powodu stresu, to relanium będzie ok, ale samym niespaniem nie ma co się dodatkowo stresować.

Dziewczyny! Ja jakieś 2-3 tygodnie temu miałam problem, bo nie czułam czkawki u małego. Teraz jest dokładnie odwrotnie. Mamy czkawkę 10 razy na dobę. Przyznam, że zaczęłam się martwić. Wiem, ze czkawka to nic groźnego, ale tyle razy? W dodatku mam wrażenie, ze mały tego nie lubi, kręci się przy niej okropnie, wierzga. Miałyście podobnie?

@BaskaW crp spada, więc jest poprawa! Myślę, ze dziś będzie jeszcze niższe.

reklama
Do góry