reklama
Dziewczyny a ja mam taki problem, wczoraj wyskoczyły mi takie plamy na rekach brazowe, myslalam najpierw ze to mam od czegoś zafarbowane? Ale nie mialam z niczym kontaktu co by moglo tak zafarbowac wiec nie wiem o co chodzi. Wygladam jakbym w blotku robila. A dlonie mam tylko od wewnetrznej strony zafarbowane. Kurde serio nie wiem co to i z czego.
Dziwne, probowalam je myc spirytusem, i innymi specyfikami ale nic nie puszcza. Na obu rekach tak mam. I w innych miejscach tego nie zaobserwowalam :/ ale serio nie wiem skad bo dzien jak codzien, za bardzo sie nigdzie nie ruszałam a tymbardziej nic nie robilam
BaskaW
Fanka BB :)
Oj ale sie dzisiaj nachodzilam. Bylam w Lidlu ludzi full bo byl tydzien azjatycki a juz nie mialam makaronow ani sosow a tylko tam sa dobre ale byl plus tego przepuscili Nas w kolejce bo sie śmiali ze mam taki brzuch ze zaraz urodze. Jeszcze zachaczylismy o mrowke po tapetę i farby..trzeba konczyc remonty przed porodem. Ciekawe czy tego nie odchoruje bo juz tak czuje szyjke i szew jak ciagnie.
Wyglada jak po samoopalaczu. Ktoras choroba ciazowa moga zolknac czesvi ciala nie wiem czy nie cholestoza od watroby. Pisz do lekarza.
No dokaldnie! Ale ja samoopalacza nie mam nawet w domu
reklama
Podziel się: