reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dziewczyny a ja mam taki problem, wczoraj wyskoczyły mi takie plamy na rekach brazowe, myslalam najpierw ze to mam od czegoś zafarbowane? Ale nie mialam z niczym kontaktu co by moglo tak zafarbowac wiec nie wiem o co chodzi. Wygladam jakbym w blotku robila. A dlonie mam tylko od wewnetrznej strony zafarbowane. Kurde serio nie wiem co to i z czego.
IMG_6141.JPG
IMG_6140.JPG

Dziwne, probowalam je myc spirytusem, i innymi specyfikami ale nic nie puszcza. Na obu rekach tak mam. I w innych miejscach tego nie zaobserwowalam :/ ale serio nie wiem skad bo dzien jak codzien, za bardzo sie nigdzie nie ruszałam a tymbardziej nic nie robilam

Oj ale sie dzisiaj nachodzilam. Bylam w Lidlu ludzi full bo byl tydzien azjatycki a juz nie mialam makaronow ani sosow a tylko tam sa dobre ale byl plus tego przepuscili Nas w kolejce bo sie śmiali ze mam taki brzuch ze zaraz urodze. Jeszcze zachaczylismy o mrowke po tapetę i farby..trzeba konczyc remonty przed porodem. Ciekawe czy tego nie odchoruje bo juz tak czuje szyjke i szew jak ciagnie.

Wyglada jak po samoopalaczu. Ktoras choroba ciazowa moga zolknac czesvi ciala nie wiem czy nie cholestoza od watroby. Pisz do lekarza.

reklama
Zwroc uwage ze pod kciukiem na liniach papilarnych masz jakby ciemniejsze jakby wiecej tam tego bylo.. Jakbys doslownie siw czyms wysmarowala chyba ze tak zaklamuje fotom

Do góry