reklama
Zzzzzz
Fanka BB :)
Nie mam pojęcia lepiej dzwoń do lekarza. I oczywiście dzieje się coś w weekendNo wlasnie oba kciuki sa ciemniejsze ale czym, kurna nie mialam nic brazowego w dloniach gorzej jak zadzwonie a sie okaze ze sie ubrawilam czyms :d
Nie mam pojęcia lepiej dzwoń do lekarza. I oczywiście dzieje się coś w weekend
Kazdy w domu mi mówi ze to mam zafarbowane, ale jak mozna zafarbowac dlonie w domu na tapczanie? Ja wczoraj nic nie robilam tylko caly dzien lezalam :|
Tak, ze skończonego.@Kleo83 ale z ukończonego 36tc?
A nie odbierałaś marchewki?Kazdy w domu mi mówi ze to mam zafarbowane, ale jak mozna zafarbowac dlonie w domu na tapczanie? Ja wczoraj nic nie robilam tylko caly dzien lezalam :|
Baska piekna zebra z Ciebie;-)Dziewczyny zobaczcie jaki juz bebzol a gdzie ejszcze 3-4 tyg.
Jestesmy na podobnym tygodniu 33+4 a moj brzuchal wydaje mi sie mniejszy, chociaz przegonilam meza;-)
Mnie od wczoraj kluje i ciągnie albo to cos w pochwie, albo szyjka, nie potrafie odróżnić. W nocy bralam nospe i ciagle to czuje. Musze sie przyznac, ze ostatnio nie oszczędzam sie, bo to juz 33 tygodnie i znacznie mniej leżę.
Dzis pokornie wracam do wyrka. Mam nadzieję, ze to pomoze.
Dziewczyny mam pytanko, jak gin pobiera gbs to ile za to placicie? Ja bede miec pierwszy raz to robione i chciałabym sie zorientowac.
Dzis pokornie wracam do wyrka. Mam nadzieję, ze to pomoze.
Dziewczyny mam pytanko, jak gin pobiera gbs to ile za to placicie? Ja bede miec pierwszy raz to robione i chciałabym sie zorientowac.
reklama
Podziel się: