reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

@Kleo83 u mnie 3 ciaza. Wiekszy brzuch stad pewnie i mocno wyskoczył w tym tyg. Jesli chodzi o gbs to mi pobieral gin i zanosilam do laboratorium kosztowalo tyle co wymaz.

reklama
A ja czasami odnosze inne wrażenie. Coraz czesciej widze przechwalanie sie fit matek ktora z Nich ma najmneiszy brzuch i jak szynko wrocila do formy:(
Uwazam, że ciąża to taki okres w zyciu ze możemy pozwolic sobie na wiecej i jest to naturalne. A tych super fit matek jest mi szkoda, ze daly sie uwieść takiej presji, ze nie moga nacieszyc sie tym pieknym okresem. Normalne jest, że ciało sie zmienia, ze sie tyje i jak mozna byc tak obludnym i pokazywac ze jest inaczej i wkręcać w swoj kołowrotek inne osoby.
Ja po perwszej ciąży szybko doszłam do siebie ale nie wiem jak bedzie teraz, cialo jest inne i ja 7 lat starsza.

To zdjecie to nie jest plagiat, żeby nikomu sie nie zdawało, ze juz widzial podobne;-)
33+4tc

Załączniki

• IMG_20190112_153813.jpg
    IMG_20190112_153813.jpg
    612,8 KB · Wyświetleń: 81
Ja po tym jak dowiedziałam się że mała ma niską wagę zaczęłam jeść ryż i lody tiramisu. W efekcie dziś umieram, tak mi się stawia brzuch jak nigdy dodatkowo umieram na kibelku :( znowu obleciał mnie strach :(

Ja po tym jak dowiedziałam się że mała ma niską wagę zaczęłam jeść ryż i lody tiramisu. W efekcie dziś umieram, tak mi się stawia brzuch jak nigdy dodatkowo umieram na kibelku :( znowu obleciał mnie strach :(
Ja wczoraj mialam taki bol żołądka i mnie doslownie przeczyscilo. Dopiero po tym przestało bolec. Tez cos zjadlam chyba majonez. A po takim przwczyszczeniu moze Ci sie stawiać brzuch przez skurcze jelit.

Macie piękne brzuchy. Może też coś wrzucę jak poczuje się lepiej.
Twardnieje mi tylko po prawej stronie oczywiście się stresuje a to potęguje te twardnienia ://

reklama
Zzzzzz i tak źle i tak niedobrze. Musisz odżywiać sie ostroznie, nie ma co przesadzac. Chociaz ryz nie powinien zaszkodzic, jeszcze zalezy z czym go jadłaś. Pamietam kiedyś pisalas, ze odzywiasz sie bardzo delikatnie, może stopniowo sobie modyfikuj posiłki.

Do góry