reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
O rany, jak mi się marzy Ikea, tym bardziej, że skończyliśmy remont. Co to jest sesja świąteczna??
Jejku mi też się marzy szaleństwo w Ikea [emoji7] Ale niestety na marzeniach musi się skoczyć bo w jedną stronę do najbliższej w Warszawie mamy około 150 km, może dałabym radę ale boję się że to będzie za długo i za dużo latania, a po 2 mój mąż nie chce o tym słyszeć [emoji3] kazał mi zrobić listę a on pojedzie i wszystko kupi... więc robię ją zawzięcie już z 2 tyg bo ciągle widzę coś nowego, fajniejszego...

Kurde dziewczyny dziewczyna co ur w 29 tc. Mowi ze jej malenstwu zapadlo sie pluco i walcza z odma plucna i ze ma niedokrwistość i beda przetaczac krew. Czyli tak jak mowilam sciskac nogi i donosic.
Nawet mnie nie strasz :( ja dziś mam jakieś schizy że wcześniej urodzę mimo że teoretycznie nic się nie dzieje zlego, ale jakos tak psychicznie chyba siadam :(

Dziewczyny, pisałam do was wcześniej odnośnie boli podbrzusza, wtedy bardzo mi pomogłyście. Dziś mam inny problem obudziłam się z bólem dolnego odcinka kręgosłupa, nie przechodzi od rana, bol nie jest silny, ale taki rozlany i stały. Myślicie, że mogą być to skurcze ? Mam też problemy z częstym twardnieniem brzucha. Wizyta u prowadzącego w poniedziałek.

Dziewczyny, pisałam do was wcześniej odnośnie boli podbrzusza, wtedy bardzo mi pomogłyście. Dziś mam inny problem obudziłam się z bólem dolnego odcinka kręgosłupa, nie przechodzi od rana, bol nie jest silny, ale taki rozlany i stały. Myślicie, że mogą być to skurcze ? Mam też problemy z częstym twardnieniem brzucha. Wizyta u prowadzącego w poniedziałek.
Ja się dokładnie z tym tematem zmagam. Badało mnie 4 lekarzy, prowadzący uważa, że to skurcze, a tamci pozostali nie byli w stanie stwierdzić, ale na wszelki wypadek kazali brać leki, jestem na tokolizie od 3 tygodni - na bóle to nie pomaga, ale może kiedyś zacznie. No i leżę.

reklama
Do góry