reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Nawet mnie nie strasz :( ja dziś mam jakieś schizy że wcześniej urodzę mimo że teoretycznie nic się nie dzieje zlego, ale jakos tak psychicznie chyba siadam :(

Ja mam tak samo, jestem już zmeczona tym, ciagle wahania nastrojów, wieczne kłótnie.
Wysiadam jeszcze pobyt w tym szpitalu mnie totalnie rozbija i wykancza psychicznie.

W tym tygodniu była akcja, przyjechała karetka po dziewczyne 22 lata ale nie zdazyli jej uratowac- w ciazy, nie wiem ktory tc ale dziecko zaczynalo się rozkladac :O

reklama
Jakis czas temu mialam bole krzyza i tez mnie martwily, z czasem przeszlo. Moze kregoslup obciazony, moze od lezenia.
Chyba wszystkie mamy chore glowy przez te nasze ciaze, tez juz chcialabym luty i odetchnac z ulga. Jeszcze 2 miesiace stresu przede mna. We wtorek zaczynam 30tc, malymi kroczkami do przodu.

I tak jesteście w większości już bardzo daleko. U mnie dopiero 22 tydzień idzie, a też liczę już dni do końca.
Kochana niedawno ja bylam w 22 tc i mi zakładali szew a teraz nie wiem kiedy to zleciało. Dasz rade. Ja sama sie zastanawiam jak ja wytrzymalam lezac juz 16 tygodni.

reklama
No jestem sama pod wrazeniem swojego wyczynu. Powinnam dostac nagrode. Ale wiem jedno.. Jakby nie lezenie to bym nie dotrwala do tego czasu. Wiec bierzcie przyklad i grzecznie leniuchowac.

Do góry