kb.karola90
Fanka BB :)
U mnie identycznieooo czyli " idziemy" razem, u mnie dziś 21t6d [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie identycznieooo czyli " idziemy" razem, u mnie dziś 21t6d [emoji6]
Dzięki, też całą nadzieję pokładam w tym, że czas leci szybkoKochana niedawno ja bylam w 22 tc i mi zakładali szew a teraz nie wiem kiedy to zleciało. Dasz rade. Ja sama sie zastanawiam jak ja wytrzymalam lezac juz 16 tygodni.
Pewnie ze damy radę nie ma innej opcji@kb.karola90 i @Olciakkk no to co, damy radę, nie? Nowy rok zaczynamy od 25tc.
U mnie dzisiaj skończony 24tc, leżenie od 17 tc, w tym 3 pobyty po tygodniu w szpitalu. Mam nadzieje, że teraz na spokojnie w domu do samego rozwiazaniaPewnie ze damy radę nie ma innej opcji
I tego Ci życzę ja idę w przyszłym tyg ma obserwacje do szpitala i zobaczymy co mi tam mądrego powiedzą.U mnie dzisiaj skończony 24tc, leżenie od 17 tc, w tym 3 pobyty po tygodniu w szpitalu. Mam nadzieje, że teraz na spokojnie w domu do samego rozwiazania
Z jakiego powodu obserwacja?I tego Ci życzę ja idę w przyszłym tyg ma obserwacje do szpitala i zobaczymy co mi tam mądrego powiedzą.