reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
O rany, jak mi się marzy Ikea, tym bardziej, że skończyliśmy remont. Co to jest sesja świąteczna??
Jejku mi też się marzy szaleństwo w Ikea [emoji7] Ale niestety na marzeniach musi się skoczyć bo w jedną stronę do najbliższej w Warszawie mamy około 150 km, może dałabym radę ale boję się że to będzie za długo i za dużo latania, a po 2 mój mąż nie chce o tym słyszeć [emoji3] kazał mi zrobić listę a on pojedzie i wszystko kupi... więc robię ją zawzięcie już z 2 tyg bo ciągle widzę coś nowego, fajniejszego...

Kurde dziewczyny dziewczyna co ur w 29 tc. Mowi ze jej malenstwu zapadlo sie pluco i walcza z odma plucna i ze ma niedokrwistość i beda przetaczac krew. Czyli tak jak mowilam sciskac nogi i donosic.
Nawet mnie nie strasz :( ja dziś mam jakieś schizy że wcześniej urodzę mimo że teoretycznie nic się nie dzieje zlego, ale jakos tak psychicznie chyba siadam :(

Dziewczyny, pisałam do was wcześniej odnośnie boli podbrzusza, wtedy bardzo mi pomogłyście. Dziś mam inny problem obudziłam się z bólem dolnego odcinka kręgosłupa, nie przechodzi od rana, bol nie jest silny, ale taki rozlany i stały. Myślicie, że mogą być to skurcze ? Mam też problemy z częstym twardnieniem brzucha. Wizyta u prowadzącego w poniedziałek.

Dziewczyny, pisałam do was wcześniej odnośnie boli podbrzusza, wtedy bardzo mi pomogłyście. Dziś mam inny problem obudziłam się z bólem dolnego odcinka kręgosłupa, nie przechodzi od rana, bol nie jest silny, ale taki rozlany i stały. Myślicie, że mogą być to skurcze ? Mam też problemy z częstym twardnieniem brzucha. Wizyta u prowadzącego w poniedziałek.
Ja się dokładnie z tym tematem zmagam. Badało mnie 4 lekarzy, prowadzący uważa, że to skurcze, a tamci pozostali nie byli w stanie stwierdzić, ale na wszelki wypadek kazali brać leki, jestem na tokolizie od 3 tygodni - na bóle to nie pomaga, ale może kiedyś zacznie. No i leżę.

reklama
Do góry